A problémámon gyorsan segített a Méta Autószerviz Kft.

Óriási szerencse, hogy lehet még találni olyan autószerelőt, illetve műhelyet, ahol még komolyan veszik a saját munkájukat, és nem az a cél, hogy fejre ejtsék az embert. Nekem is viszonylag sürgősen lett szükségem szakszerű segítségre, és ekkor találtam rá a Méta Autószerviz Kft. weboldalára. Ráadásul nem csak azért voltam nagyon boldog, mert nem kellett így nagyon messzire vinni a kis autómat, de annak külön örültem, hogy a futómű javítás az egyik fő specialitásuk.

Történt egyszer ugyanis, hogy éppen a családdal voltunk egy március 15-ig megemlékezésen vidéken, és visszafelé indulva kissé elbambultam, belementem egy óriási kátyúba. Féltengely törés szerencsére nem lett belőle, de egy kissé elkezdett kacsázni a jobb első kerekem, aminek nagyon nem örültem. Így a szokásosnál jóval lassabban tudtunk csak hazatérni, de egyszerűen nem akartam kockáztatni. Otthon pedig állhattam neki megfelelő autószerelőt keresni. Így futottam bele a Méta Autószerviz Kft. oldalába.

Ez egy viszonylag régóta működő gépjárműszerelő vállalkozás, és szerencsére remekül megközelíthető helyen, a 18. kerületben van. Minden munkanap 8-17 óra között dolgoznak, azaz kalkulálnom kellett vele, hogy adott esetben kicsit hamarabb eljövök a munkahelyemről. De láttam, hogy a futómű javítás náluk az egyik kiemelt szolgáltatás, úgyhogy másnap inkább felhívtam őket, gondolván, szóban egyszerűbb lesz megbeszélni.

Végül sikeresen egyeztettem a Méta Autószerviz Kft. munkatársával, hogy mikor vihetem a kocsimat, illetve milyen időn belül valószínű, hogy rá tudnak nézni. Igaz, hogy tömegközlekedéssel is kiválóan be tudok járni dolgozni, de azért bevallom, ennyi idő alatt is hiányzott a jármű. Arról nem is szólva, hogy mi van, ha ez alatt az időszak alatt történik baleset valamelyik gyerekemmel? Na, mindegy, túl vagyunk rajta. A lényeg, hogy végül kiválóan megjavították a futóművemet, és az autó úgy szalad azóta is, mint gyári új korában.