A szép pillanatokat meg kell örökíteni

Bármiről is legyen szó, a pillanatokat mindig jó megörökíteni. Éppen ezért, amikor megszületett a kisfiam, akkor egyből eldöntöttem, hogy majd ha nagyobb lesz, akkor részt fogunk venni egy családi fotózáson. Csak a legjobb fotóst szerettem volna megbízni ezzel a feladattal. Az élet minden területén törekszem a legjobbra, ezért, ha szolgáltatást veszek igénybe, akkor is a legjobbat szeretném választani. Hiszen, ha én mindent megteszek a legjobb eredmény érdekében, akkor ezt is várom el másoktól.

Budapesten nagyon sok fotós van, ezért nem volt egyszerű a választás. Viszont úgy gondolom, hogy sikerült megtalálnom azt a fotóst, aki ebben a legjobb: családi fotózás budapest. Szoboszlai Krisztiről van szó, aki olyan szép és minőségi képeket készít, hogy első látásra beléjük szerettem és elhatároztam, hogy őt fogjuk megkérni a profi családi fotózásra budapesten.

Több fajta fotózás közül is lehet választani nála. A teljesség igénye nélkül ezek közül pár példa: kismama fotózás, glamour fotózás, gyermek, családi, portré fotózás, művészi, fine art gyermek/ felnőtt fotózás, élményfotózás, esküvői fényképezés. Bármilyen fotózást is szeretnél, Szoboszlai Krisztivel a legszebb képek készülhetnek el.

Mi a fotózás menete és mire figyelj, mivel kell neked készülni?

Ahhoz, hogy a legjobb formádat tudd megmutatni a fotózáson érdemes lehet elmenni előtte fodrászhoz/ hajat mosni, illetve profi sminkes is jól jöhet, hogy igazán jól nézz ki. Az első és legfontosabb lépés mégis csak az lesz, hogy a fotóssal átbeszélitek a koncepciót, hogy pontosan milyen képekre gondoltál, van-e valamilyen pontos elképzelésed, milyen hátteret képzeltél el, milyen ruhában és milyen témát szeretnél. Ha mindezt átbeszéltétek, akkor lehet tovább menni a részletekre. A haj és smink után még szintén fontos, hogy milyen ruhában leszel. Általában neked kell gondoskodni a ruháról, de ez attól is függ, hogy milyen fotózási csomagot választasz, mert valamelyik tartalmazza a ruhát is. Viszont, ha csak egy alap csomagot szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint ezekről magadnak gondoskodni.

Ha elkészültek a képek, akkor a nyers fotók közül kell kiválasztanod azt a párat, amit szeretnél, hogy utómunkára is kerüljenek. Ezeket a képeket még nem kapod meg, csak arra szolgálnak, hogy kiválaszthasd belőlük a legjobbakat. Ha a retusálás is elkészült, akkor digitális formában meg is kapod az elkészült képeket. Ez az egész folyamat nagyjából 3-4 hetet szokott igénybe venni. Nagyjából ezzel az időtartammal kell számolnod. Ha gyorsan van szükséged a képekre, akkor nem őt keresed. Viszont amennyiben minőségi, gyönyörű és elkápráztató képeket szeretnél, akkor Szoboszlai Kriszti lesz a megfelelő fotós számodra.

Amennyiben ajándékba szeretnél adni egy ilyen csodás élményt, akkor nincs más teendőd, mint kiválasztani, hogy milyen szintű fotózást szeretnél a szeretteidnek adni és azt megvásárolni. Digitálisan és postai úton is megkaphatod ezt az ajándékot. Te választod ki, hogy melyik lenne megfelelő számodra. Milyen csomagok közül tudsz választani? Van alap/ exkluzív/ VIP/ MIX csomag. Mindegyikbe más tartozik bele, ezért a vásárlás előtt ezt mindenképp érdemes lehet átgondolni, hogy melyik lenne a legjobb ajándék a barátunk/ családtagunk számára.

Ha szívesen olvasol blog cikkeket, akkor Szoboszlai Kriszti oldalán ezt is megteheted. Amennyiben érdekel a fotózás és szívesen olvasol ebben a témában, akkor a blog bejegyzéseket se felejtsd el megnézni.

Nézd meg Szoboszlai Kriszti fotóit és ha tetszenek a munkái, akkor mindenképp csapj le egy olyan időpontra, ami kényelmes számodra. Az őszi és téli időszakban rohamosan fogynak a szabad helyek, ezért ebben az időszakban érdemes lehet minél előbb időpontot foglalni hozzá.

Ha őt választod, akkor szerintem biztosan elégedett leszel a végeredménnyel.