A szülinapi ajándék

Nálunk az ünnepek mindig nagyon fontosak voltak és mindig is azok lesznek, hiszen imádunk ünnepelni a családdal. Mint sok más embernél, nálunk is a Karácsony és a Húsvét a két legnagyobb családi ünnep, amikor mindenki igyekszik ott lenni, de persze a szülinapok is emlékezetesek szoktak lenni.

Mivel most volt nemrég a sógornőm születésnapja, így valami különlegessel akartuk meglepni. Már korábbról ismertem az expresszbolt.com oldalt, ezért most is innen rendeltem, méghozzá az EasyChef olaj nélküli forró levegős fritőzt LCD kijelzővel, mindössze 27.990 Ft-ért.

De miért is esett a választásom erre a termékre? Elsősorban azért, mert tudom, hogy a sógornőm igazi “fitness lady”, ami azt jelenti, hogy imád sportolni és rettentően odafigyel arra, hogy mit eszik. Ez a készülék tökéletes választás olyanoknak, mint ő, hiszen az ételt nem több liternyi olajban kell megsütni, hanem a forró levegő segítségével gyakorlatilag pároljuk.

6 különböző program közül lehet választani, ami azt jelenti, hogy a levegőt tulajdonképpen 80 és 200 fok közé lehet felmelegíteni attól függően, hogy milyen ételt készítünk. 3,2 liter a készülék kapacitása és 1700 w-os a teljesítménye. Modern és ugyanakkor könnyű kezelhetőséget biztosít az LCD kijelzője. Ez a fritőz alkalmas zöldségek és húsok elkészítésére is egyaránt. Hatalmas előnye, hogy nem fűti be a konyhát.

Egyébként, ha már az említett expresszbolt.com oldalon jártam, akkor nyilván nem csak ezt az egy terméket vásároltam meg, mert ezen az oldalon mindig találok valami újdonságot és érdekességet, de ez már egy következő bejegyzésem témája lesz.