Ajándék gumiabroncs szett az évfordulónkra

Nagyon csípem az évfordulókat. Otthon is és úgy egyébként is, például a nemzeti évfordulókat. De most egy privát ünnepre készülök, ugyan is most lesz a férjemmel a 12. házassági évfordulónk. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mit vegyek neki erre a jeles ünnepre, hiszen nagyon jó ember, és nagyon szépen törődik velem, igen csak megérdemli, hogy szép ajándékot kapjon, valami olyat, aminek igazán, szívből tud örülni. Sokat, de sokat lamentáltam, és végül beugrott, hogy mi az, amit házasságunk sok éve alatt egyre csak mondogatott, de sosem vette meg magának. Mindig is szeretett volna 4 nagyon jó minőségű gumiabroncsot a kocsira, de nekünk csak a középkategóriára futotta, így beérte ezzel. Nem hisztizett soha, de mindig jelezte egy nagy sóhajtás közepette, hogy milyen jó lenne, ha telne egy jobb minőségű gumira. Arra gondoltam, idén megadom neki az örömöt, és veszek neki egy szuper jó minőségű gumiabroncs garnitúrát.

Tudom, hogy ez egyáltalán nem olcsómulatság, sőt, kifejezetten drága, de abban reménykedtem, hogy mivel most tél van és a nyári szezonos gumik nincsen a vásárlói érdeklődés középpontjában, ezért biztosan olcsóbbak most, mint egyébként, és lehet, hogy így még mi is meg tudjuk venni majd.

Felmentem az internetre, és beírtam a keresőbe, hogy nyári gumi akció árak. Nem is kellett csalódnom, hiszen szinte azonnal rábukkantam egy tökéletes weboldalra, ahol tényleg hatalmas nyári gumi akció volt. És még azt a problémámat is megoldotta, hogy én nem értek ezekhez a gumikhoz egyáltalán. A keresőbe csak az adatokat kellett beírnom, és azonnal azokat a gumikat adta ki, amire nekünk szükségünk van. Csak azt a választékot, ami van a mi méretünkben, így nem kellett csalódnom, miután kinéztem egyet, csak rákattintottam és megrendeltem. Nagyon izgultam, hogy meg fog-e érkezni időben, de szerencsére ezzel nem volt gond, még hamarabb is kiszállították, mint ahogyan ígérték nekem. Ez után már csak azon kellett aggódnom, hogy jót választottam-e. Nem voltam benne biztos, hogy jól emlékeztem-e a márkanévre, amit mindig emleget, de több fórumon is utána olvastam, és valóban, az egy nagyon szuper minőségű gumigarnitúra, amit én rendeltem.

Még az is egy nagy tortúra volt, hogy hova rejtem el az abroncsokat, hogy meglepetés maradjon, és hogy adom át majd, amikor eljön az ideje. Erre is találtam egy nagyon szuper megoldást. Van a szomszéd utcában egy gumisműhely, ahol téli és nyári szezon előtt a kerekeket felszereltetni és beállíttatni szoktuk. Elmentem a srácokhoz, és megkérdeztem, hogy ott hagyhatnám-e náluk a gumikat addig, míg el nem érkezik az ajándékozás ideje. Nagyon kedvesen és segítőkészen fogadtak, és még azt is felajánlották, hogy áthozzák ők aznap reggel, amikor az évfordulónk lesz, és ajándékképpen fel is szerelik majd neki ingyen, mikor aktuálissá válik, így tényleg komplett lesz majd a meglepi. Én már alig férek a bőrömbe, annyira várom, hogy eljöjjön a nap. Étteremben is foglaltam asztalt, és randizni is fogunk, mint még mielőtt összeházasodtunk, gyerekek nélkül, mint a kamaszok. Annyira szuper lesz, annyira romantikus. Olyan jó, hogy mi még mindig ennyire szeretjük egymást. Ritka a mai világban az ilyen elmélyült szerelem. Nagyon szerencsésnek érzem magam, és remélem, a szenvedélyünk életünk végéig kitart egymás iránt. De addig is, míg ez kiderül, és elkövetek mindent, hogy ennek a csodálatos férfinek meglepetést és örömet okozzak.