Az évfordulós ünnepség előkészületei közben kaptam ezt a tuti tippet

A fiam iskolájában gyakran megfordulok, mert sokszor önkéntes vagyok ott, ha segíteni kell bármiben. Mióta nem dolgozom, azóta túl sok az időm, ezért ott próbálom magam hasznossá tenni.

Az iskola idén fogja ünnepelni alapításának századik évfordulóját, emiatt aztán nagy a készülődés. Ott segítettem, ahol csak tudtam. Volt rajtam kívül ott egy másik szülő is, aki nemcsak abban hasonlított rám, hogy szívesen vállal önkéntes munkát, de hasonlóan magas is volt, mint én.

Sajnos nekem szokás szerint elkezdett fájni a lábam. Már megszoktam, hogy ez történik, mikor sokat mozgolódok, mert a nagy lábméretem miatt soha nem tudtam kényelmes cipőt találni.

A másik szülőn, akiről feltételeztem, hogy szintén nagy a lába a magassága miatt, ennek nyomát sem láttam.

nagyméretű női cipő webáruház

A cipője eléggé kényelmesnek tűnt, még így ránézésre is. Gondoltam rá kell kérdeznem, hol sikerült ilyen príma lábbelit vásárolnia. Mosolyogva mutatta meg a telefonján, hogy honnan rendelte őket: orias-shop.hu.

Ez egy nagyméretű női cipő webáruház, bár azért ez nem egy teljesen pontos definíció, hiszen itt a férfiak számára is van lehetőség a különböző termékek vásárlására.

Számomra nagyon sokat jelent ez a webshop, hiszen minden eddigi, amit találtam, mintha megfeledkezett volna az olyanokról, akiknek a lábmérete jóval nagyobb az átlagosnál.

Ők azonban felismerték, hogy igenis van igény az extra méretű cipőre, és ennek a feladatnak tökéletesen meg is felelnek.

Valami brutálisan nagy a választékuk! Nem kell hinnetek nekem, hiszen elég ha rákattintotok a fenti linkre, és így a saját szemetekkel is láthatjátok ennek az állításnak az igazát!

Annak ellenére, hogy tényleg borzasztóan sok itt a megvásárolható cipő, nem kell attól tartani, hogy a bőség miatt áttekinthetetlenné válnának a termékek. Ez annak köszönhető, hogy a kategóriák nagyon okosan lettek összeállítva.

Csak néhány példa: szandálok, félcipők, sportcipők.

Azt is tudni kell róluk, hogy szigorúan megválogatják, hogy milyen márkájú cipőket is árusítanak, hiszen számukra a legfontosabb szempont, hogy minőséget nyújtsanak a kuncsaftoknak, méghozzá elérhető áron. Ha szemrevételezitek a weboldalukon, hogy milyen márkákkal foglalkoznak, akkor ez számotokra is egyértelművé válik.

Az évfordulós előkészületek óta már kétszer is rendeltem tőlük cipőt. Mindkét esetben tökéletesen elégedett voltam. Az első egy profi sportcipő volt, míg a másik egy szép szandál. Annyira kényelmesek, hogy az szinte már az álom kategória. Akkor se tudnék beléjük kötni, ha akarnék, mert egyszerűen hibátlanok.

Végre rátaláltam arra a nagyméretű női cipő webáruházra, amire mindig is szükségem volt. Ha neked is hasonló igényeid vannak, mint nekem, akkor szerintem ne nagyon késlekedj, és tegyél velük egy próbát. Biztos vagyok benne, hogy Te is úgy fogod ajánlani majd másoknak ezt a boltot, ahogyan most én teszem neked.

Minden rendeléssel, szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalót megtaláltok majd a weboldalon.