Az idei március 15. a klíma beszerelésről szólt

Minden évben várjuk a családdal, hogy elérkezzen a márc 15., nem csak a megemlékezések miatt, de ez azt jelenti, hogy a márciusi ifjak cselekedeteire megemlékezve már tavaszias időben tudjuk azt megtenni. Olyan családban nőtem fel, ahol minden államalapításhoz és magyar történelemhez köthető eseményeket megtartunk és megemlékezünk. Én ilyenkor mindig utána olvasom, mert a történelmi tudás megkopik, de jó emlékezni. És nem csak emlékezni, de abba is jó belegondolni, hogy azok a cselekedetek mihez vezettek a mostani politikai és kulturális életünkben. Nagyon jó részese lenni annak, amit elődjeink teremtettek bátorságukkal és hazaszeretetükkel.

Igaz pont ez a március 15. napja nem a megemlékezésről szólt.  Régi vágyunk volt már, hogy a lakásunk nappali részére klímát szereltessünk fel. Ennek a folyamatnak utána is jártunk a tél folyamán, és kiválasztási folyamatot is lezongoráztuk, mindaddig míg be nem köszöntött a jó idő. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen nagyon összetett klímát kerestünk, és abban sem voltam biztos, hogy mindezen kritériumainknak valamely szolgáltató meg fog tudni majd felelni, hiszen mindent egy helyen szerettünk volna véghez vinni, és csak olyan cégeket kerestünk, akik klímát forgalmaznak, szállítanak, és ég az általuk forgalmazott berendezéseket fel is szerelik, valamint beüzemelik azt, megmutatva, milyen optimális fokozatai vannak, hogy tudjuk leghatékonyabban használni.

gree klíma

Nagyon voltak az elvárások, de egy hittünk abban, hogy ténylegesen találunk egy olyan vállalkozást, ahol minden egyezőség fent áll. Kutatómunkánk meg is hozta az eredményét, ugyanis egy fantasztikus cégre találtunk, ahol gree klíma forgalmazásával is foglalkoznak.

Sok jót hallottam már a gree klímákról és a férjem is úgy gondolta, hogy érdemes lenne körbe nézni a gree klíma piacon, hiszen nagyon jó minőségű termékekről beszélünk és ár érték arányban is nagyon kedvezőek, főleg ennél a cégnél, amelyre kisvártatva rátaláltunk. Az oldaluk nagyon jól tagolt, a gree klíma leírásokkal és képekkel kerül árusításra az oldalukon így minden érdeklődő azt tudja kiválasztani, amely számára az legértékesebb. De hogyan is választottunk mi, mely klíma lesz a lakásunknak megfelelő? Nagyon egyszerűen a klíma teljesítményéből indultunk ki, így egy közepes szoba hűtése lenne a feladata, a fűtés tekintetében nem nagyon gondoltunk ebbe bele, de természetesen, ha lehetséges, akkor tudjon hozzájárulni a készülék a fűtés rásegítéshez is, nem teljesen ezzel szeretnénk fűteni, de ha még a tavaszi vagy az őszi már fűtési szezon előtti állapotra tudna rásegíteni azt mindenképpen értékelnénk. Így válogattunk a cég gree klíma termékei között, és végül meg is találtuk a számunkra tökéletes klímát. Kompakt, jó teljesítményű, hűteni és fűteni is tud. Nagyon örültünk, hogy ilyen jó márkájú klímát sikerült választani és annak is, hogy jó árban jutottunk hozzá. Plusz ellenszolgáltatás fejében a cég saját szerelőgárdája jött a megemlékezés nap és ők szerelték és üzemelték be számunkra a klímát. ez egyfajta biztonságérzet számunkra, hiszen azok a személyek szerelik fel a klímánkat, akik a legjobban értenek hozzá, nekünk nem kellett külön arra időt és energiát fordítani, hogy egy olyan szakembergárdát keressünk, akik pont a mi klímánk szállítási napján ráérnek, és ehhez a klíma fajtához értenek is. Így, hogy ettől a remek cégtől rendeltük meg a klímát is és a felszerelését is, minden egy kézben összpontosul. Mi nagyon megvagyunk elégedve a cég által nyújtott szolgáltatásokkal.