Az idei megemlékezésen sem én leszek a legszebb, de majd jövőre…

Ha október, akkor nemzeti ünnepek és megemlékezések tömkelege. Én magam is hivatalos vagyok nem egy ilyen ünnepségre. A melleim miatt azonban megint szégyenkeznem kell majd, amiért nagyon szomorú vagyok.

Úgy döntöttem ezért, hogy végre megcsináltatom a melleimet. Nem állapot, hogy állandóan miattuk érzem magam rosszul a bőrömben. Fel is kerestem ezt az oldalt, hogy ihletet, illetve bátorságot merítsek a műtéthez. Szerencsére mindent igen részletesen taglalnak a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalon, ami valamelyest eloszlatta a kétségeimet. Persze az ünnepségekig még nem lesz új mellem, de már az is nagy dolog, hogy várhatok egy időpontot, amikor végre lesz.

Felkerestem a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ orvosát és időpontot egyeztettem a konzultációra. Ekkor még nem sok minden fog történni, persze már nagyon várom, hogy felpróbálhassam a nekem való implantátumokat. Emellett a konzultáció alkalmával az orvos az adottságaimat, a méreteimet, illetve a testarányaimat is szemügyre veszi, hogy a lehető legjobb implantátumokat válasszuk ki számomra. Semmi extrát nem akarok, természetes hatásra törekszem. Természetesen arra is kíváncsi lesz a doktor úr, hogy én mit szeretnék és hogyan fogom használni az új ikreket. Sportolni fogok velük, az már biztos, Így könnyű kivitelezésű implantátumokban gondolkodom. Nem szeretném, ha extra nehéz cickók ugrálnának rajtam, miközben futok.

Az implantátumok mérete egyébként 180 ml-től egészen 1000 ml-ig terjed, 600 ml fölött pedig már extra méretről beszélhetünk. Nos, ahogy már mondtam, eszemben sincs ekkorákat beültettetni. Maradok egy átlagos méretű, csepp alakú mellnél. Egyébként rettentően félek a műtéttől, hiszen azért komplikációk is felléphetnek az operáció során és persze utána is. Például az implantátumok elmozdulhatnak, kialakulhatnak vérömlenyek, utóvérzések is a műtétet követően. Egy ilyen műtét tehát nem játék. Ha azonban arra gondolok, hogy a jövő évi megemlékezésen már végre nem leszek deszka, úgy vagyok vele, hogy megéri vállalni a kockázatot.