Családi szülinapozásból rendelés a gazdabolt.hu-ról

A születésnapom minden évben nagy esemény, amire el szokott jönni az egész család. Ilyenkor jókat eszünk, beszélgetünk, aminek mindig nagyon örülök, mert sajnos ebben a rohanó világban olyan keveset tud az ember találkozni a családjával. Ilyenkor mindenféle téma felmerül, amit az ember csak el tud képzelni. Persze vannak olyanok, amik rendszeresen visszatérnek, mint például a kertészkedés. Ez amiatt van, mert vidéken élünk, és a családtagjainknak mind fontos, hogy lehetőleg maguk termeljék a hozzávalókat az ételeikhez. Én is nagyon szeretek kertészkedni, amióta felnőttem, régen nem értettem, hogy mit lehet ezen élvezni.  Egyszerűen annyira ki tud kapcsolni, hogy csupasz kézzel a földet túrom, mint semmi más. Nem csoda, hogy időről időre megvitatunk minden olyan dolgot, ami segíti a hatékonyságot a kertművelésben. A nagybácsim beszélt a gazdabolt.hu-ról, ahonnan ő mindig rendeli a kertészkedéshez szükséges dolgokat.

Az utolsó dolog, amit rendelt, az például kerítésre háló volt. Nem tudtam, hogy ez pontosan mire való, úgyhogy kértem, hogy egy kicsit meséljen róla többet. Elmondta, hogy nem csak akkor hasznos, ha az ember a tűző nyári nap elől el szeretne menekülni, hanem akkor is, ha a növényeit meg szeretné óvni a káros UV – sugaraktól. Fontos dolog a termék színe, mert nagyban befolyásol, hogy mennyit véd a naptól. Mivel a leírás alapján megtetszett nekem az a dolog, úgy gondoltam, hogy megnézem magamnak ezt a kerítésre hálót, és ha már ott vagyok, akkor a gazdabolt.hu-t is kicsit jobban szemügyre veszem. Az első dolog, ami feltűnt, az az volt, hogy nagyon széles a termékkínálat. Valahogy odakeveredtem a virághagymák közé a weboldalon, és rögtön bele is szerettem első látásra néhányba. Pont jól is jöttek, mert úgy terveztem, hogy az ősz beköszöntével kialakítok egy kis virágoskertet, ami tavaszra teljes szépségében fog pompázni. A kedvenc virágom hagymáját is megtaláltam, ez pedig a boglárka.

A Cikkek – hírek lapon a gazdabolt.hu-val kapcsolatos mindenféle fontos infót lehet olvasni, úgyhogy ezt egy nagyon hasznos dolognak tartom. Például az egyik bejegyzés arról adott hírt, hogy 2022. január 25-én ingyenes a kiszállítás a weboldalon. Szerintem azért jó dolog ezt így kiírni, mert sokakat csak az tart vissza a vásárlástól, hogy mondjuk egy-két dolgot rendelnének, de nem érné meg, mert a szállítás többe kerülne, mint maguk a termékek együtt. Azoknak ez például egy nagyon jó hír lehet. Emellett egy hasznos ötletnek tartom még az oldalon a Gazdabolt TV-t. Ez egy olyan lapfül, ahol különböző rövid videókat nézhetünk meg kertészeti problémákkal kapcsolatban, illetve azok megoldásáról. Itt szakértők adnak tanácsot, nem akárki kontár módon osztogatja a téves információkat, mint sok esetben az interneten szokták.

Kicsit el szerettem volna olvasni a Hogyan vásároljak? fület, hogy biztos mindennel tisztában legyek, mielőtt rendelek az oldalról. Örömmel olvastam azt, hogy bizonyos növényvédő szereket csak megfelelő dokumentumok megléte esetén lehet megvásárolni, így biztosak lehetünk abban, hogy nem használják fel őket rossz célra. annyi rosszat hall az ember manapság, hogy nem lehet elég óvatosnak lenni. Ugyan nem nagyon szeretek ismeretlen weboldalról rendelni, de a nagybácsim élménybeszámolója meggyőzött róla, hogy ebben az esetben egy megbízható weboldalról van szó. Igaza is lett, minden megrendelt termék pontosan olyan volt, ahogy a weboldalukon láttam. Biztosan visszatérő vásárlója leszek a gazdabolt.hu-nak.