Egy emlékezetes évforduló

7 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Igyekszünk minden évben megünnepelni az évfodulónkat. Ilyenkor vagy együtt csinálunk valamilyen programot, vagy valamilyen ajándékkal, meglepetéssel kedveskedünk egymásnak. Az idei évforduló biztos, hogy nagyon emlékezetes marad, mert egy hátmasszázst kaptam ajándékba a páromtól.

Egy kis ajándékkártyát kaptam tőle, amin az állt, hogy beválthatom a következő helyen, a következő szolgáltatásra: https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs Egyeztettem időpontot, és egyik nap munka után el is mentem a masszázsra. Nagyon kedvesen fogadtak, mindenki mosolygott, igazán jó atmoszférája volt a szalonnak. Bevezettek a masszázs helyiségbe, levetkőztem, végigfeküdtem a masszázságyon és átadtam magamat az élvezeteknek. A hölgy gondosan odafigyelve többször is megkérdezte, hogy hol fáj, melyek a panaszos részek, mire figyeljen jobban oda. Végig masszírozta a hátamat a nyakamtól a derekamig különös tekintettel a hátamban kialakult csomókra. Nagyon jól esett. Különösen ajánlom azoknak, akik hozzám hasonlóan ülőmunkát végeznek és napi 8-10 órát számítógép előtt ülnek. Sokszor nem figyelünk oda arra, hogy gyakran felálljunk a géptől, nem mozgatjuk meg magunkat eléggé, így ilyenkor sokat segít a masszázs, akár már havonta egyszer is.

Az egy órás hátmasszázs után felöltöztem, majd kifelé menet még váltottam pár szót az egyik hölggyel. Tájékozódtam, hogy milyen egyéb masszázs típusok vannak. Hazaérve megköszöntem a feleségemnek ezt a remek ajándékot, és felvetettem, hogy egy következő alkalommal próbáljunk ki együtt egy másik típusú masszázst.