Egy éve elismerték a munkám

A napokban lesz egy éve, hogy megkaptam a céges autómat! Ez óriási dolog számomra, a főnökeim megbecsüléséről tesz tanúbizonyságot: számít nekik a munkám. Egy nagyon magas kategóriájú autót használhatok minden nap, amiben biztonságban érzem magam, és mivel szabad felhasználású, ezért még a családommal is használhatom. Hatalmas elismerés volt, amikor bejelentették, választhatok a listáról, a flottakezelőnktől egy autót.

Egy céghez van ugyanis kiszervezve az összes céges autó nyilvántartása és kezelése. Nagyon hasznos rendszer, magán célra is tudsz lízingelni tőlük, nézd meg. A munkahelyem már évek óta működik velük együtt, és a régi dolgozók arról számolnak be, hogy azóta sokkal egyszerűbbek a bérlések, legyen szó állandó használatról a folyton úton levő sales-esek esetében, vagy egy-egy kisebb üzleti útról alkalmanként.

Azon kívül, hogy hozzájuk lehet fordulni az autókkal kapcsolatos adminisztrációval kapcsolatban, egy nagyon nagy tudású pénzügyi cégről is van szó. A lízingelés, hitelezés és a tartós bérlet mesterei, az igényeidet és lehetőségeidet ismerve pikkpakk összeállítanak neked egy olyan konstrukciót, amit nem fogsz megbánni. Sokat tanultam tőlük például arról, hogy miért lehet kockázatos a nyílt végű pénzügyi lízing.

Az első évfordulón egy teljes átvizsgálást fog kapni az autóm gyári szervizben természetesen. Arról is volt már szó, hogy néhány éven belül, ha így folytatom a munkát, akkor még ennél magasabb kategóriájú autóhoz is juthatok! Egy álom válik valóra ezzel, imádom a munkahelyem!

nézd meg