Egy nemzeti ünnep során jutottam elhatározásra

A legtöbb ismerősöm azért szereti a nemzeti ünnepeket, mert olyankor, ha hétköznapra esik, akkor nem kell menni se dolgozni, se suliba. Én azért azt gondolom, hogy a nemzeti ünnepek ennél többről szólnak. Mára az úgynevezett nemzeti identitás kissé megkopott, átalakult, aminek vannak jó és persze rossz oldalai is. Azonban szerintem, ezeknek az ünnepeknek többről kellene szólniuk, mint egy pihenőnapról. Mindenesetre, amikor valamilyen nemzeti ünnep van az mindig jó alkalom arra, hogy találkozzak a barátaimmal. Többnyire elmegyünk valamelyik programra, amit az ünnep miatt rendeznek, és miután vége beülünk egy sörre vagy kávéra valahova beszélgetni. Ezek általában nagyon érdekes beszélgetések szoktak lenni, mindig érdekes témákat érintünk. A legutóbb például a körbejártuk a cégalapítás folyamatát, nehézségeit, előnyeit stb., igazából mindent, ami ezzel kapcsolatos. Annyira inspiráltak az elmondottak, hogy felmerült bennem az a gondolat, hogy talán jó ötlet lenne a cégalapítás.

Hogyan fogjunk hozzá a cégalapításhoz?

Laikusként azt sem tudtam, hogy egyáltalán hogyan zajlik a cégalapítás. Ahogy kutakodtam az interneten, belebotlottam a szekhelypartner.hu weboldalába. Nem egy giccses, túl dizájnolt honlapra érkeztem, hanem egy korrekt, informatív felületre. Nem voltak rajta felesleges reklámok, vagy bosszantó felugró ablakok. Semmi zavaró tényező nem vonta el a figyelmet arról, amiről valójában szól az oldal, vagyis a cégalapítás és székhelyszolgáltatás előnyeiről. Mivel első körben a cégalapítás volt számomra érdekes, ezért azt a részt olvastam el az oldalon. Meg kell, hogy mondjam meglepően egyértelmű volt a számomra, hogy miként is kell ezt elképzelni. Mindent érthetően leírtak, nem volt mellébeszélés a magyarázatban.

Először is kifejtették, hogy milyen előnyei vannak a szolgáltatásaiknak, például a székhelyszolgáltatásnak. Eleve az nagyon tetszett, hogy kétféle opciót is kínáltak: budapesti és újlengyeli székhelyet is választhattunk. Az utóbbi azért praktikus, mert így el lehet kerülni az IPA fizetés terhét. Az ügyintézés meglehetősen pörgős, hiszen a hozzájáruló nyilatkozatot meg lehet szerezni náluk akár egy órán belül! Ezt a dokumentumot elküldik közvetlenül az én ügyvédemnek, és akár pár órán belül, akár alá is írható a nyilatkozat. Átveszik a küldeményeket, amelyeket beszkennelnek és e-mailen is továbbítanak számomra. Persze, az összegyűjtött küldeményeket postai úton is eljuttatják hozzám, és nem kell külön postázási díjat sem fizetnem. Ami még nekem nagyon fontos, hogy nem szeretnék külön irodát bérelni, mert nem olyan jellegű cégben gondolkozom, ahol erre szükség lenne. A szekhelypartner.hu-nál biztosítanak tárgyalót az ügyfelek számára, ha szükség van például egy megbeszéléshez, ellenőrzéshez egy irodára. Ezenkívül még számos előnye van annak, ha megbízza valaki a szekhelypartner.hu csapatát cégalapítás, székhelyszolgáltatás vagy cégmódosítás feladattal.

Ha cégalapítás, akkor csak a szekhelypartner.hu-val!

Miután mindent megtudtam, amit akartam a cégalapítás és székhelyszolgáltatás témaköréről, úgy voltam vele, hogy amennyiben belevágok biztos, hogy a szekhelypartner.hu-t fogom választani!

Nem tudom pontosan még, hogy mikor is fogok belevágni a cégalapításba, de azt jó tudni, hogy tudok kihez fordulni a kérdéseimmel. Hiszen talán maga a cégalapítás egyszerű folyamat, de fenn is tartani, na az már nehezebb. Rengeteg kisebb-nagyobb dologra kell odafigyelni, hiszen ha nincsenek rendben a részletek, akkor az a későbbiekben komoly problémát okozhat a számunkra. Ezért örültem, hogy rábukkantam a szekhelypartner.hu-ra, mert úgy gondolom, hogy itt valóban szakmai segítséget fogok kapni. Ha cégalapításon töröd a fejed, akkor Te is kérj segítséget, hogyha nem akarod, hogy az első lépéseknél már probléma merüljön fel!