Évfordulón érik a lakásfelújítás

Falburkolat és falpanel webáruház - Kerma Design

Pár hónappal ezelőtt találkoztam egy emberrel, aki a Nemzeti Évfordulók Titkárságának tagja. Őszintén be kell valljam, azt sem tudtam ez mit jelent. Akkor kezdett fogalmam lenni a dologról, amikor már fél órája ecsetelte nekem, hogy mit is dolgozik és csinál valójában. Nem nyugodtam le azonban, hiszen amikor hazaértem egyből elkezdtem a társaság után keresni, mert nagyon érdekesnek találtam az egészet.

Mint kiderült, ők felelnek nemzeti évfordulóink ügyeiért. Tehát az évfordulók üzenetének szervezett és színvonalas közvetítéséért, valamint a civil kezdeményezések támogatásáért és összehangolásáért. Belegondoltam, hogy valójában mennyi évforduló is zajlik minden hónapban, amiről az emberek hajlamosak megfeledkezni. Az idő csak telik és mindenki rohan, így sokszor fel sem tűnnek az események.

Annyira mélyen elgondolkodtam, hogy eszembe jutott milyen régóta is vagyunk együtt a párommal, és hogy milyen régóta van már meg a lakásunk. Pontosabban utóbbi most lesz tíz éve. Ha úgy tetszik ez a lakás tizedik évfordulója, mi pedig még semmit nem újítottunk és alakítottunk rajta, hiába tervezgettük és ígérgettük az évek alatt. Ez volt az a pont, hogy eldöntöttem, nekikezdünk a felújításnak. Napok alatt rengeteg mindent pontosan megterveztünk, megvettünk és egészen jól haladtunk a terep előkészítésével. A legnagyobb kérdés azonban a falak felújítása volt. Minden szoba kapott egy újra festést, mi azonban valami különleges díszítést akartunk az előszobába és a nappaliba. Ekkor leltem rá, hogy létezik egy Falburkolat és falpanel webáruház – Kerma Design néven, aminek egy üzlete is van a közelünkben. Itt mindenféle falburkolatokat, öntapadós tapétákat, falvédőket és falpaneleket vásárolhat az ember.

A cég már több, mint tíz éve üzemel és nagyon jó hírnévnek örvend. A keresőben 4.9-es értékelésük van, ami majdnem csak tökéletességet jelent. Nem csak forgalmazóként de gyártóként is működnek. Saját tervezésű és gyártmányú termékeiket is megvásárolhatod tőlük.

Mi mindenképpen falpanelt szerettünk volna vásárolni, hiszen abban láttuk a legtöbb fantáziát, azonban tanácstalanok voltunk a színeket illetően. Kérhetsz azonban ingyenes színmintát is tőlük többféle falpanelből, hogy megkönnyítsek döntésedet. Mi éltünk is a lehetőséggel és rendeltünk tőlük azokból az árnyalatokból, amik a leginkább érdekeltek minket. A minták megérkezése után a falhoz is néztük őket és pár perc alatt megszületett is a döntés.

Így már tudtuk, melyik falpanelt kell megrendelnünk. Kosárba is raktuk a terméket, azonban nem házhozszállítással, hanem személyes átvétellel rendeltük meg, ha már a közelben van az üzlet. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt, egy rossz szó nem lehet rájuk. A termékek pedig már az üzletben lenyűgöztek minket, azonban amikor otthon kibontottuk őket és a kezemben fogtam a paneleket, szóhoz sem jutottam. Csodaszépen néztek ki a falpanelek, a minőségük pedig elképesztő volt. Teljesen úgy néztek ki, mint a weboldalon.

A felhelyezés nagyon egyszerű volt. Az oldalon leírtak szerint jártunk el, így semmilyen probléma nem adódott a folyamat közben, illetve a felapplikáláshoz használt ragasztó – amit szintén tőlük rendeltünk – is remekül szuperált. Csodás lett az előszoba és a nappali összképe a paneleknek köszönhetően. Nagyon modern de mégis otthonos képet kapott a lakás, ami a Falburkolat és falpanel webáruház – Kerma Design segítsége nélkül nem jöhetett volna létre.

Így már büszkék lehetünk a tizedik évfordulós kis lakásunkra, ami azóta átesett a teljes felújításon, és szebb, mint valaha. Bár egy ideig most nem lesz szükség rá, ha egyszer újra hívna a kötelesség biztos, hogy megint a Kerma Design-t válasszuk.