Évfordulós ajándék ecipo kuponnal

Megmondom őszintén, a férjem nem az ajándékozás bajnoka. A szándék persze megvan benne, de akárhányszor ment el ajándékot venni nekem, tanácstalanságában inkább hazajött végül üres kézzel, és mindig segítséget kért valakitől.

Annak érdekében, hogy neki se legyen stresszes az ajándékozás, bevezettük, hogy inkább megbeszéljük, mit szeretnék pl. szülinapra, évfordulóra, és ő megveszi nekem. Így neki sem kell agyalni, hogy jót választ-e, de mégsem szüntetjük meg az ajándékozást.

A legutóbb egy cipőt szerettem volna az évfordulónkra, aminek a beszerzése nem egyszerű feladat. A boltban sajnos pont nem volt a méretem, így máshonnan kellett megvásárolni a lábbelit.
Az interneten kezdtem nézelődni, egészen pontosan az ecipo weboldalon, ahol meg is találtam a választott darabot, és még a méretválaszték is hiánytalan volt.

Már majdnem kifizettem, amikor feltűnt, hogy az ecipo oldalán van külön rubrika a kuponoknak. Kupon? Ó, hogy én erre máskor miért nem gondoltam! Egy jó kis kuponnal rengeteg pénzt lehet spórolni, főleg, hogy hosszútávon nézzük.

Eszembe jutott egy remek kis oldal, a kuponkodok.hu. A múltkor mutatta nekem Luca barátnőm. Ezen a weblapon számos ismert webáruház kuponjai elérhetőek, és több tíz százaléknyi kedvezményt is lehet velük szerezni. Mivel Luca remek akciókat fogott már ki a kuponkodok.hu segítségével, így gondoltam, megér egy próbát, hogy megnézzem, van-e ecipo kupon az említett weblapon.

Hát, meg kell mondjam, leesett az állam, amikor megláttam, hogy mennyi áruház kuponja elérhető itt! Természetesen az ecipo is köztük volt, de ez csak egy a sok közül. Ha jól láttam, összesen 812 üzlet van a palettájukon, szóval, aki használja az itt elérhető kuponokat, éves szinten szerintem garantált, hogy több tízezret összespórol.

Természetesen az elérhető kuponok listája folyamatosan változik, de amikor én néztem az oldalt, akkor 25%-os kedvezményt sikerült kifognom a választott cipőre. Ez azért nem semmi, ugye?!

A kupon gond nélkül működött, rögtön levonta a kasszánál az ecipo a 25%-ot.

Igaz, nem a saját pénztárcámnak tettem ezzel jót, hiszen a férjemtől kapom hivatalosan a cipőt évfordulós ajándékként, de tőle se sajnálom ám ezt a jó kis kedvezményt.