Gasztro ünnep miért nincs?

Múltkor egy családi ebéd közben a nemzeti ünnepekről, jeles napokról beszélgettünk és egyhangúan hiányoltuk a gasztronómia ünnepét.

Ha van is, tuti nincs a köztudatban, mert biz’ Isten mi lennénk az elsők, akik ezt ünnepelnék.

Eljátszottunk a gondolattal, hogy az ünnepnapra csinálnánk egy pop-up éttermet minden évben. A hely soha nem lenne fix, csakis a gépeket vásárolnánk meg. 

Az ország évenként eltérő pontjain felbukkanó étterem kuriózum lenne.

De ehhez a megfelelő gépparkra van szükség. Ehhez csak a Dealer – Gastro & Ice Dealer szavakat kellett a keresőbe beírni és máris az rdealer weblapján találtuk magunkat.

Olyan professzionális termékeik vannak, hogy a szánk is tátva maradt.

Minden, ami egy menő konyhához szükséges itt megtalálható. A kezdeti előkészítő fázisokhoz is ráleltünk a megfelelő gépekre, de a sütés és a főzés sem maradt hiper szuper ipari gépek nélkül. És ott volt még a csomagálstechnika vagy a mosogatás. Mindenhez találtunk gépet az rdealer oldalán, amire csak szüksége van egy vendéglátóipari egységnek!

Mivel tapolcai a cég, ezért megriadtunk a szállítás miatt, de mint kiderült, ebben is segít a cég. Mind a 2 telephelyükről szállítanak igény esetén.

És első körben nem is lenne akkora beruházás, mivel a használt termékekhez kedvezőbb áron hozzá tudunk jutni.

Persze újak is szép számmal megtalálhatóak az oldalon, de véleményem szerint ennek nincs nagy jelentősége, mivel mind a két termékcsoportra garanciát biztosít az rdealer. Az új készülékekre 1 évet, míg a használt termékekre 3 hónapot.

Mindegyik elérhető termékkategóriában szűrhetünk is a kilistázott termékek között az adott gépre jellemző specifikációk szerint, vagy minimális és maximális ármeghatározással esetleg a használtságát meghatározva.

Hogy jobban megismerjük a gépeket, a márkákat a blogon található cikkeket érdemes végigolvasni. De ha csak a partner márkákra vagyunk kíváncsiak, úgy a lap legaljára görgetve szalagszerűen megnézhetjük az összeset.

Mindegyik terméket egyébként ugyanolyan metódus szerint mutatnak be, legyen az használt vagy új. Egyetlen különbség van, az pedig a megjelenített képek jobb felső sarkában található embléma, ami a használtságát mutatja.

Egyébként az összes terméket képpel teszik fel a weblapra, látjuk a pontos megnevezést és az árat, ami egyébként állítható forint és euróra is.

De ha rákattintunk a hosszú listából egy adott gépre, akkor részletesebben tájékozódhatunk a készülékről, hogy a technikai háttérrel is jobban tisztában legyünk.

Amennyiben még nem biztos a vásárlás, lehetőségünk van kedvencek közé menteni a terméket.

Ha pedig már vásárolnánk is, akkor csak kattintsunk a kosár szimbólumra, ami által az rdealer elérhetőségei ugrik fel. Fel kell vennünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik minden hétköznap, hétfőtől péntekig 8 és délután 4 között elérhetőek.

Jó, hogy ráakadtunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer keresőszavaknak köszönhetően erre a több, mint 20 éve már működő családi vállalkozásra, akik a nemzetközileg elismert vendéglátóipari gépek krémjét biztosítják a magyar piac számára.