Ha az Lidl újság nem jön házhoz, akkor alternatív megoldást kell találni

Sokakat idegesít, hogy telepakolják a postaládáját reklámújságokkal, azonban mi a családdal nem tartozunk ezek közé. Kimondottan örülünk, hogy minden héten újabb és újabb akciókat találhatunk bennük, így jó előre meg tudjuk tervezni, hogy mit főzzünk. Még a nejem is lelkes, ugyanis egy csomó ötletet ezekből az újságokból merít. Ám amikor egyszer csak nem jött többé újság, akkor bajban voltunk, még szerencse, hogy a https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag a segítségünkre van! Persze az is hozzá tartozik a történethez, hogy a szomszédunk nélkül sosem találtuk volna meg, de legalább olyan jó hasznát vesszük, mint ő.

Amikor már a második hét is eltelt úgy, hogy nem érkezett meg az akciós újság, akkor már kezdtünk gyanakodni, hogy itt valami hiba lehet a rendszerben. Mivel tudtam, hogy a kedves szomszédunk sem közömbös az újság iránt, így átmentem hozzá, és megkérdeztem, hogy csak mi vagyunk így megtisztelve, vagy ő, és a szomszédság többi tagja se kapja meg. Mint kiderült, az egész településen beszüntették az újságok szórását, nem tudni, hogy milyen okból. Nem voltunk feldobottak, mivel az akciókon kívül egy csomó jó ötletet is tudtunk meríteni belőle, de lassan tudomásul vettük, beletörődtünk, hogy erről már le kell mondanunk.

Aztán pár nappal később a szomszéd csöngetett át nagy örömmel, és a telefonján mutatta, hogy megtalálta a https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldalt, ahol ugyanúgy fent vannak az aktuális újságok, ráadásul nem is kell hosszasan görgetni, hanem lapozható, újságszerű formában! Nagyon megköszöntem neki, és már futottam is be a számítógépen megnyitni, hogy újra belevethessük magunkat a nézegetésébe. Innentől kezdve akár újra el is kezdhetik osztani, az se számít, mert már meg tudjuk nézni online is!