Ha tanárnak kell ajándék, egy anti-aging krém mindig jó

Akinek vannak tanár ismerősei, és szorult bele némi empátia, az láthatja, hogy az esetek többségében a lelkiismeretesebb tanárok nagyon túlterheltek, és ez meg is látszik rajtuk. Jómagam is tanárképzésen kezdtem a pályafutásomat, pikk-pakk elmenekültem a rendszerből, pedig imádtam a gyerekeket és magát a tanítást; a gyakorlati helyemen is kiválóan beilleszkedtem, de végül is egy multinál kötöttem ki. Ettől függetlenül a tanári kar sok tagjával a mai napig tartom rendszeresen a kapcsolatot, összejárunk, beszélgetünk: számomra sem volt meglepő, hogy a legjobb tanár-barátnőm az egyik nemzeti évforduló környékén volt a legkimerültebb a sok szervezési munka miatt. Éppen azt ecsetelte, hogy a tananyagban is épp ott tartanak, illetve rá is hárult az egyik évforduló szervezése, így más ötlete híján már a Nemzeti Évfordulók Titkárságának anyagai között nézelődik ichletért: ekkor ránéztem az arcára és akkor jöttem rá, mennyivel idősebbnek tűnik a valós koránál a kimerültség miatt… ekkor döntöttem el, hogy a közelgő születésnapjára tőlem egy szuper anti aging krémet fog kapni.

A legjobb anti aging krémek kérdésén kicsit gondolkozva több minden is eszembe jutott, de hamar leszűkült a kör a nekem (vagyis neki) kellő termékeket illetően: jómagam sokat kipróbáltam már, erősen változó eredményekkel, így már volt tapasztalatom a témában – választásom végül az általam már jól ismert és nagyon szeretett Florence BIO anti-aging hidratáló arckrémre esett. A legjobb anti aging krémek témájában mindig is etalon volt a számomra, így nem haboztam, mivel az enyém úgy is fogytán volt, rendeltem is kettőt – egyik természetesen barátnőm számára szolgált ajándékként. Nagyon szerettem ezt a terméket, ár-érték arányban számomra ez vált be legjobban: tartalmaz C -és E-vitamint, hialuronsavat (nem spóroltak, mert abból is két fajtát), retinolt, aloe verát, jojoba olajat, shea vajat és persze édesmandula olajat. Aki egy picit is nyitva tartja a szemét és kicsit is naprakész a szépségápolásban, annak mondanom sem kell, hogy ezek mind kiváló alapanyagok, főleg a Florence Bio Cosmesi termékei esetében: merthogy kizárólag bio és igen magas minőségű anyagokat használnak a termékeik előállításához – ezt számos elismerésük is bizonyítja -, ezáltal nagyon hatékonyak – egy kis utánaolvasás után az is látható, hogy elképesztően sokan szeretik a termékeiket. Nem véletlenül…

A gyors átvétel után a fent említett barátnőm meg is kapta születésnapjára egy vicces kis csomagolással körítve, mert nem akartam, hogy sértésnek érezze, hogy huszonpár évesen máris a legjobb anti aging krémek egyikével akarom megörvendeztetni… szerencsére az ötletem jól sült el és érdeklődve, bár némileg szkeptikusan kezdte el használni a Florence Bio krémjét. Én pedig igencsak türelmetlenül vártam a visszajelzését, hiszen akkor a legjobb egy ajándék, ha az ajándékozott is elégedett lesz vele… de szerencsére nem kellett hiába várnom, mert mikor legközelebb beszéltünk, már akkor szuper dolgokat mondott róla; legközelebbi találkozásunkkor pedig magam is láthattam a változást! Az évek alatt megjelent kis ráncai már nagyon szépen elkezdtek kisimulni és nagyjából “visszafiatalodott” a saját korának megfelelően, sokkal jobban nézett ki. Ezt a változást ő és az ő kollégái is látták: mindenki a “csodaszerre” volt kíváncsi, hiszen a problémája – sajnos – nem volt egyedi… már azzal viccelődtek a tanáriban, hogy a legjobb anti aging krémeket tanárokkal kellene reklámozni, vagy legalábbis ezt, mert később több ember is hasonlóan boldogan nyilatkozott a hatásairól az iskolában.

legjobb anti aging krémek