Holnap lesz a derékfájdalmam első évfordulója

Ahányan vagyunk, annyiféle véleményt alkotunk a különféle évfordulókról. Van, aki szereti őket, van, aki pedig utálja, legyen szó bármilyen évfordulóról is.

Én az előbbi kategóriába tartozom, sőt, kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a különféle évfordulókra. Még annak is tudom a pontos dátumát, hogy mikor kezdett először fájni a derekam, és ennek holnap lesz az első évfordulója.

Bevallom, sokáig halogattam, hogy tegyek valamit a derékfájás ellen, de végül rájöttem, hogyha egy év alatt nem állt helyre magától, akkor ezek után sem fog már.

Egyik ismerősöm javaslatára kerestem fel a Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdiót. Náluk olyan terapeuták segítik a fájdalommal élő embereket, akik garantáltan meg tudják szüntetni a problémákat. Több mint 30 év tapasztalatuk van az ortopédiai és gerincproblémákkal kapcsolatban, és meg se lehet számolni, hogy hány embernek szüntették meg vagy csökkentették már a fájdalmait az évek során.

Azért tetszettek igazán, mert nem csoda módszereket ígérnek. Itt nem pirulákat meg fájdalomcsillapító tapaszokat adnak, hanem különféle terápiás mozgásformákon lehetséges részt venni. Természetesen segítenek eldönteni, hogy melyik módszer lenne nekem alkalmas, és nem nekem kell ezt kiokoskodni.

Már nagyon várom, hogy megnézzem, milyen a Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió. Szívből remélem, hogy a profi gyógytornászok hamar tudnak valami hatékony, mégis tartós megoldást javasolni.

Egy biztos, én 100%-ig be fogok tartani mindent, amit tőlem kérnek. Tisztában vagyok vele, hogy nem csak a jó szakember kell a gyógyulásomhoz, hanem én és a kitartó munkám is. Nem akarok már második évfordulót is a fájdalmamnak, remélem, a Therapy4U által nem is lesz.