Innen rendelj élelmiszert nagyobb összejövetelekre!

Jövő pénteken ünnepeljük a tizedik házassági évfordulónkat, és mivel ez egy szép kerek szám a férjemmel úgy döntöttük kivételesen nem kettesben ünneplünk, hanem szervezünk egy kisebb összejövetelt, és meghívjuk a közeli barátainkat, illetve a rokonokat. Ez persze rengeteg sütés-főzéssel jár, ami önmagában nem lenne probléma, de mikor körbe kérdeztünk, hogy kinek milyen speciális igényei vannak az ételekkel kapcsolatban, a vegánságtól kezdve a mogyoróallergiáig minden előkerült. Ez persze nem probléma, hiszen a BioCity áruház mint mindig most is rendelkezésünkre áll. Ez az az üzlet ahol tényleg minden igénynek megfelelő élelmiszert be tudok szerezni, hiszen árulnak direkt gluténérzékenyeknek, vegánoknak, és paleo diétát követőknek is alapanyagokat, a természetes kozmetikumok, tisztítószerek és táplálék kiegészítők mellett.

A tíz éve működő áruház egyébként Szegeden található, de mivel online rendelve pár napon belül házhoz szállítják a csomagot, így még bőven belefér a rendelés péntekig. A BioCity-t egyébként mindenkinek ajánlom, aki életmód váltáson gondolkodik, vagy egyszerűen csak hozzám hasonlóan hirtelen szüksége van egészséges, vagy minden mentes termékekre.

Még akkor fedeztem fel magát az üzletet, amikor egyik nyáron belekezdtem egy paleo diétába, és nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy a bio élelmiszerek, a superfoodok és a táplálék kiegészítők mind egy helyen megtalálhatóak és pár gombnyomással házhoz rendelhetők, így nem kellett tanácstalanul bolyonganom az áruházakban, hogy mindent be tudjak szerezni a listámról.

BioCity

Egy másik dolog, amit szeretek ebben az áruházban az az, hogy átfogó leírást ad a termékekről, illetve a különböző márkákról, így előre tájékozódhatok ezekről vásárlás előtt. Én sokszor a Naturcity nevezetű, saját márkás termékeket választom, hiszen ár-érték arányban ezek tűnnek a legkedvezőbbnek. Valamint ha figyelemmel követem az oldalt, sokszor a kedvenc termékeimet olcsóbban is megkapom a folyamatos akcióknak hála.

A Biocity oldalán egyébként szuper tippeket is kaphatunk blog formájában, ha esetleg gondolkodunk az életmódváltáson, illetve reform sütirecepteket is találhatunk, ami nekem most pont jól jön, hiszen legalább két fogyókúrázó és egy gluténérzékeny lesz a társaságban.