Interneten rendeljük a patront – minden sima ügy

Közeleg az augusztus 20-a, ilyenkor pedig nagyon sok a tennivalónk. Ilyenkor zajlik a városi ünnepségek előkészítése, a műsorban részt vevő csoportok összeállítása és minden egyéb szervezési munka is. Nyár van, ilyenkor pedig ez különösen nehéz. Március 15-én, vagy október 23-án a gyerekek iskolában vannak, a színjátszó csoportokat, énekkarokat, szakköröket könnyű elérni. Az augusztus viszont a nyaralás időszaka, nehéz ilyenkor bárkit is megtalálni – proramra viszont szükség van.

Patron | ingyenes kiszállítás

Mivel nálunk is sokan elutaznak nyaralni, ráadásul rengeteg cég is megváltoztatja a nyitvatartását, úgyhogy július végétől kezdve nagyon sok izgalmaz kell kiállnunk.

Patron | Ingyenes Kiszállítás

Szerencsére már több éveitt dolgozom, úgyhogy megvanak a trükkjeim arra, hogy megkönnyítsem a dolgomat. Az irodaszereket és a papírokat, de még a nyomtatóba való patront is online rendeljük például, a patront a fenti oldalról. Ingyenes a kiszállítás és szoktunk mennyiségi kedvezményt is kapni, ezért különösen megéri: nem nekünk kell szaladgálni, keresgélni, ráadásul a munkahelyi hitelkártyámmal is tudok fizetni, mert Barionon keresztül is lehet. Úgyhogy a hipermarketben sorbanállás, izgulás, keresgélés kimarad, a készleteket is könnyebb szinten tartani.

Már júliusban minden meg szoktam tervezni előre, tartalékot is rendelek mindenből: az ember sosem tudhatja, mikor kell hirteln 50 oldalnyi köszönő oklevelet nyomtatni, vagy mikor jelenti be valamelyik meghívott kiállító, hogy rengeteg, kinyomtatott fotóra van szüksége.

Szerencsére, ha az ember mindent elintéz időben, semmitől nem kell tartania: a kollégák minden gondot megoldanak és a lehetetlent is teljesítik. Feltéve, hogy a megfelelő eszközöket biztosítottuk nekik.