Irodalom és munkavédelem találkozása

Az emberben gyakran sokáig megmaradnak olyan találkozások vagy beszélgetések, amik a legváratlanabb helyen is időben történnek, olyanokkal, akikre nem is számítanánk. 

Számomra az egyik ilyen emlékezetes beszélgetés a Shakespeare emlékév alatt történt, egészen pontosan egy felolvasáson. Maga a történet valóban olyasmi, ami talán hihetetlennek tűnik, vagyis az, hogy egy Shakespeare megemlékezésen, egy irodalmi eseményen a munkaruházatról beszélgessek egy idegennel. Igazság szerint, ha belegondolok nem is olyan különleges, egészen hétköznapi, és szinte elmondható, hogy a megemlékezések, emlékévek jók arra, hogy az ember olyanokkal elegyedjen szóba, akikkel egyébként valószínűleg sosem.

Az eset úgy történt, hogy a munkaruházat szóba se került volna, hogyha a férjem a felolvasás előtti percekben nem hív fel, hogy elmesélje, az üzlet, ahonnan eddig szerezte be ezeket, véglegesen be fog zárni. Az egyik szomszédom, nem illetlenségből, csak mert közel ültünk egymástól, ezt meghallotta és ahogy letettem megemlítette, hogy épp a héten vásárolt munkaruházatot, és nem lehet véletlen, hogy pont mellém ült le. Persze azután, hogy elmesélte, Shakespeare is szóba került és elcsemegéztünk az irodalmon.

A munkaruházatra visszatérve pedig, az úr, akivel beszéltem egy weboldalt, egészen pontosan ezt a weboldalt, illetve céget ajánlotta. Akkor valahogy úgy jellemezte őket, hogy minőségi terméket árulnak, nagy választékkal és versenyképes áron. Azóta a férjemmel mindkettőről megbizonyosodtunk. 

Másnap a férjemnek is meséltem erről, ő megnézte a lumaxpro.hu oldalát és láthatóan már az első pár kattintásnál elégedett volt. Hozzá szokatlan módon talált mindent a méretében és az ízlésének megfelelően amire szüksége volt. Amin meglepődtem még, az a választék sokszínűsége volt, és, hogy méretezésnél is mindenből volt. A férjem eléggé nagydarab ember, így sokszor nehéz megfelelő méretű cipőt találni számára, itt ez sem volt gond. Persze, ez már csak mellékes. A legfontosabb, amit azóta is tapasztalunk, főleg a férjem, a nagyfokú minőség, és a munkaruházat tartóssága. Még speciális bakancsot is árulnak, ami az ő feladatköréhez elengedhetetlenül fontos, így tényleg elmondható, hogy itt mindent megtaláltunk. 

A másik nagy előnye pedig a weboldal. Manapság már mindenki szereti előre megnézni online a termékeket, sőt, sok esetben sokkal nagyobb a választék webes felületen, mint egyes üzletekben. Tehát nem csak jó és minőségi megoldás, de sokkal egyszerűbb is. Az ember csak előveszi az okostelefonját és máris tud válogatni, nem kell elautózni, elbuszozni az adott üzletbe. Akinek meg kevés ideje van, annak főleg jó ez a megoldás. 

A férjem tehát azóta is innen szerzi be a munkájához szükséges ruházatot, vagy védőeszközt. Sőt, más munkakörben dolgozó kollégáinak is ajánlotta azóta ezt a weboldat, és ahogy tudom, eddig mindenki elégedett volt, és nem volt alakalom panaszra.

Így utólag is köszönettel tartozunk annak az úrnak, akinek se azelőtt se azután nem láttam, de eszembe szokott jutni Shakespeare olvasás közben, mint ahogy a mai napon is és gondoltam egy blogbejegyzést mindenképpen megér ez a történet.

munkaruházat