Jó kirándulás tippek kellenek? Akkor irány a Cultractive!

Nekünk, magyaroknak jócskán van lehetőségünk a különböző nemzeti emléknapok, ünnepek között válogatni. Meglehetősen eseménydús történelmünk van, így aztán mindig van valami apropója annak, hogy túrázni mehessünk valamerre. Talán néha túl sok is. Ahhoz biztosan, hogy minden egyes dátumot és időt észben tartsunk. Legalábbis mi a barátaimmal nagyon szeretünk olyan helyeket meglátogatni, olyan tájakon túrázni, ahol volt valami jeles esemény. Például egy csata, egy kiegyezés vagy ilyesmi. Azonban a legtöbbször gondot okozott, hogy az ilyesmit megtaláljuk, egészen a közelmúltig. Az egyik barátunk ugyanis megtalálta a kirándulás tippek legjobb forrását a cultractive.eu formájában! Rettentő izgatottak lettünk, mikor belinkelte a közös csoportunkba, hiszen ezzel egy jelentős problémánkat oldotta meg, nevezetesen annak a kitalálását, hogy legközelebb hová látogassunk el.

A Cultractive egy viszonylag friss portál, és kifejezetten a kirándulókat, túrázókat segíti az útvonalak megtervezésében, illetve rengeteg előre megtervezett túra és beszámoló is található rajta. Ha kirándulás tippek kellenek, akkor mindenképpen érdemes felkeresni, hiszen az ajánló aloldalukon akár tematikusan, vagy a kirándulás jellegét meghatározva is lehet találni előre összeállított útvonalakat. Például ha Győr környékén jár az ember, számtalan olyan pont van, amit akár gyalog, akár biciklivel érdemes felkeresni. Vannak hosszabbak, rövidebbek, és egészen kimerítő, 40 kilométeres útvonalak is! Mi viszonylag hardcore társaság vagyunk, de azért egy ekkora útnak komoly előkészületek nélkül mi sem állnánk neki.

kirándulás tippek

Ami első körben a kirándulás tippek közül nagyon megtetszett nekünk, az a “Csatába, magyar!” fantázianevű biciklis túra volt, és ami több helyszínt is érintve a középkortól a napóleoni időkig harci helyszíneket érintve tesz egy hatalmas kört. Iszonyú jól hangzott mindannyiunk szerint, úgyhogy egy gyors szavazás során el is döntöttük, hogy ez lesz a következő. Autóval elmegyünk Kismegyer településre, ami a kiindulási pont, és onnan haladunk tovább biciklivel. A végpont Győr, és körülbelül 4 óra alatt teljesíthető a táv. Ha végeztünk, akkor visszatekerünk az autókhoz, és irány haza. Elég kimerítőnek tűnt elsőre, de úgy voltunk vele, hogy ha már komolyan vesszük magunkat, akkor csináljuk is komolyan!

Végeredményben rettentő jól éreztük magunkat, mindenki hihetetlenül élvezte a kirándulást. Elfáradtunk rendesen, ez tény és való, de teljesítettük, és mindenki hazajutott egyben. A Cultractive kiváló tanácsadónak és tervezőnek bizonyult, kiváló kirándulás tippek találhatóak rajta. Most még a kipihenés szakasza folyik nálunk, de szerintem alig fog eltelni egy-két hét, és máris érkezik majd a következő ötlet, hogy hová mehetnénk. Természetesen most már minden alkalommal a cultractive.eu-t fogjuk használni, hiszen eddig ez a legjobb és legkönnyebben használható túratervező, illetve túraútvonal-ajánló! Másnak is csak ajánlani tudjuk! Akár családdal, akár barátokkal mennél, akár kulturális, akár terep túrát keresel, itt biztos lehetsz benne, hogy találni fogsz az ízléseteknek megfelelőt.