Klímával koronáztuk az évfordulót

Egy kisebb rendezvényszervező vállalkozásnál dolgozom. Nagyon izgalmas munka, nagyon sok emberrel lehet találkozni, a legkülönbözőbb ötletek merülnek fel, nagyon kreatívnak is kell lenni, szóval rendkívül szeretem a munkámat.

Az egyetlen dolog, amiért annyira nem voltam oda, az az iroda. Igazából azzal is főleg csak az volt a problémám, hogy valamiért télen hideg volt, nyáron meleg. Erre szokták mondani, hogy az embernek semmi se jó, de én tényleg nem finnyáskodni szerettem volna, egyszerűen az irodát lehetetlen volt télen kimelegíteni, nyáron meg lehűteni.

Végül addig rágtuk ezzel egymás fülét, hogy elhatároztuk, klímát szereltetünk a lakásirodába. Amire én egyébként nem számítottam, hogy a klímaberendezés minden problémánkat meg fogja oldani, hiszen a fűtés klímával is lehetséges. Sőt, mint arról felvilágosítottak, a fűtés klímával még gazdaságos is, más módszerekhez képest lehet vele spórolni. Pedig egyébként már azon gondolkodtam, hogy valami kicsi lábmelegítő berendezést is megpróbálok beszerezni majd télire, hadd ne fagyoskodjak már benn egész nap.

Most már csak azt kellett eldönteni, hogy milyen klímát és honnan vásároljunk. Mondtam, hogy én egyáltalán nem vagyok a téma szakértője, én inkább csak egy olyan ember vagyok, akinek semmi se jó tényleg, tehát nyáron túl meleg van, télen meg túl hideg. Végül egy ismerős ajánlotta a Fábián Klímát. Ezután persze azonnal fel is léptünk a weboldalukra, a fabianklima.hu oldalra, és ott olvasgattunk alaposabban utána, hogy akkor hogy is működik a fűtés klímával, tényleg kivitelezhető-e, meg hát ugye megnéztük azt is, hogy milyen árakon dolgoznak, milyen árakon adják a klímákat stb. Én még mindig nem igazán értettem ehhez, de a többiek azt mondták, hogy az átlaghoz viszonyítva ezek szuper jó árak, és mivel egy nagyon megbízható ismerősünk volt, aki az ajánlatot tette, végül szinte semmi gondolkodás után döntöttük el, hogy innen fogunk vásárolni.

Egyáltalán nem bántuk meg. Tényleg szuper jó akciót kaptunk ki a fabianklima.hu weboldalon, arról nem is beszélve, hogy ingyenes kiszállással szerelték fel végül a klímánk. Egyelőre még csak a hőségben volt lehetőségünk kipróbálni, de már alig várom, hogy megtudjam, milyen, amikor a fűtés klímával is meg van támogatva.

Ráadásul egyébként ez lesz a cég fennállásának 10. évfordulója, így az emlékév tökéletes megkoronázása ez a szuper beruházás.