Környezettudatosan bérelhető takarítógéppel

Tudtad, hogy létezik takarítási világnap? Nincs egy konkrét dátum, de általában szeptember 20-a környékén szokták megrendezni a takarítási világnapot. Előfordulhat, hogy te nem ezen a néven ismered, ugyanis ekkor szoktak szemétszedési akciókat szervezni. A Takarítási Világnap először 1992-ben volt globális méretű. Ez az egész pedig úgy kezdődött, hogy volt egy ausztrál vitorlázó, és amikor a vitorlásával járta a vizeket, akkor teljesen elképedt azoknak a szennyezettségén, és úgy gondolta, hogy ez így nem mehet tovább, és tenni szeretett volna valamit a szennyezettség ellen.

Egy környezetvédővel együtt szövetkezve szerveztek egy akciót, aminek az volt a célja, hogy Sydney kikötőjét megtisztítsák. Ez a kezdeményezés egyébként nagyon jól sikerült, rengeteg önkéntes vett rajta részt, és több mint ötezer tonna szemetet sikerült eltávolítaniuk együttes erővel. Elképesztő, hogy egy-két ember mit elérhet, ha nem rest lépéseket tenni, és te mit teszel magadért és a környezetedért?

Ez az akció egyébként olyan nagy siker volt, hogy ez a takarítási, vagy szemet szedési nap végül egy hatalmas mozgalommá nőtte ki magát, és minden évben rendeznek akciókat ezen a napon, ami azóta már globálissá vált. Ez az egész kezdeményezés most már ott tart, hogy nem csak szemétszedéssel foglalkoznak ezen a napon, hanem fákat is ültetnek, régi dolgokat selejteznek le, vagy garázsvásárt tartanak, hogy a felesleges dolgokat mások tudják használni, és ne szemétként gyűljenek. Ezeken a napokon mindenki sokkal környezettudatosabb és még inkább odafigyel a környezetre. Természetesen nem csak ezen a napon van szükség arra, hogy környezettudatosan és energiatudatosan éljünk, hanem az év minden napján oda kell figyelnünk, így én mindenkit arra buzdítok, hogy ne csak bizonyos világnapon foglalkozzon a környezettel, hanem minden nap egy picit figyeljünk oda.

Gondoltad volna, hogy a bérelhető takarítógép is jó hatással van a környezetre? Miért gondolom ezt így? Ma már nagyon sok olyan lehetőségünk van, hogy bizonyos dolgot nem szükséges megvásárolni, hanem egyszerűen bérbe tudjuk venni. Ezzel is támogathatjuk, hogy egy létrehozott árucikk, berendezés, gép minél jobban ki tudja szolgálni az emberiséget. Nagy baj az, ha egy megvásárolt takarítógépet végül olyan ritkán használnak, hogy gyakorlatilag nincs is értelme fent tartani, és még a tárolással is csak a probléma van, viszont hogyha béreljük a takarítógépet, akkor egyrészt nincs egy újabb gép használatban, hanem egyetlen gépet többen is ki tudnak használni, aminek nagyon sok előnye van. Másrészt persze a bérelhető takarítógép nem csak környezetkímélő megoldásként jön jól egy cég számára. Számításba kell venni a takarítógép vásárlásnak az anyagi oldalát is, fontos szempont lehet az is, hogyha egy takarítógépet vásárol egy cég, akkor annak van egy igen magas díja, míg bérlés esetén tényleg csak a bérlési időszakot kell megfizetni havi díj formájában. A gép költségeivel egyáltalán nem kell foglalkozni, hiszen a gépet nem kell megvenni, sem pedig az üzemeltetéssel járó költségekkel nem kell foglalkozni, ez a bérbeadó céget terheli.

Ezen kívül pedig még azért is előnyös a takarítógép bérlése, mert így biztosak lehetünk abban, hogy pontosan olyan gépet fognak a rendelkezésünkre bocsátani, ami az aktuális igényeinket teljes mértékben kiszolgálja. Gondoljunk csak arra, hogy ha mi magunk szeretnénk vásárolni egy gépet, akkor az mennyire időigényes, hiszen komoly utánajárásra van szükség ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, hogy melyik gépet szeretnénk megvásárolni, és még akkor sem biztos, hogy a legjobb döntést hoznánk meg. A bérléssel ez mind kiküszöbölhető, hiszen a vásárlással sem kell foglalkozni, ráadásul mivel pontosan olyan gépet adnak, ami a leginkább megfelel a feladatra, így aggodalomra sem lesz okunk, hiszen a munkatársak a munkát tökéletesen el fogják tudni látni a prémium minőségű bérelt takarítógéppel, ami nem igényel beruházást.

bérelhető takarítógép

Remek hír, hogy a bérleti díjon felül szervizköltséggel sem kell számolni, ami valójában azt jelenti, hogy ingyenesen kiszállnak, amikor csak szükséges, az esetleges javítások sem járnak extra költséggel, és amennyiben hibás alkatrészről van szó, akkor az alkatrészre sem kell költeni, valamint a felmerülő munkadíjat se kell megfizetni, pont azért van kitalálva a havi díj, hogy ezek miatt ne kelljen aggódni, és ne kelljen váratlan kiadásokat megoldani.

A bérlés nagy előnye pedig, amire próbáltam egész végig kilyukadni, hogyha már nincs szükség a gépre, akkor bármikor vissza lehet adni, aminek köszönhetően egy másik cég igénybe tudja venni azt a gépet. Ha egy cég bérlésre adja a fejét, nem kell azon aggódnia, hogy nem használták még a bérlésre kínált ipari takarítógépet, ugyanis a Greenway Magyarország Kft. azt is vállalja, hogy oktatást tart a bérelt gép használatával, üzemeltetésével kapcsolatos. Erre egyébként minden esetben sor kerül, hiszen ez biztosítja azt, hogy a gépet biztonságosan és hatékonyan használják a munkatársak.

Azt is érdemes még figyelembe venni, hogyha saját gépet vásárolunk, akkor bármikor jöhetnek váratlan kiadások, hiszen tönkre mehet egy alkatrész, vagy bármilyen karbantartási feladat is felmerülhet a géppel kapcsolatban, amit mi magunk nem valószínű, hogy lel tudunk végezni. Ezzel szemben a bérelt takarítógépeknél ilyen probléma nincs, hiszen csak egy tervezhető havi kiadással kell számolni. Nem fordulhat elő az, hogy váratlan költségek merüljenek fel, biztosak lehetünk abban, hogy ha bármi történik a géppel, vagy karbantartásra, javításra van szükség, a szervizköltség minket terhel plusz költségként, hanem mindent tartalmaz a havi díj.

Nagyon sokfajta gép bérelhető a Greenway Kft.-től, így könnyen megtalálhatja bárki azt a takarítógépet, ami a leginkább kiszolgálja őt, de természetesen maga a cég is segít a gép kiválasztásában, amennyiben erre szükség van. De egyébként az oldalon részletes információk állnak rendelkezésre mindegyik géppel kapcsolatban, amit a bérelhető gépek menüpontra kattintva lehet megtekinteni. Itt először a típus közül lehet választani, méghozzá van náluk ráülős takarítógép, ráállós takarítógép, gyalogkísérős takarítógéppel is rendelkeznek, valamint seprőgépekkel is. Ezeken kívül ráülős porszívójuk is van, és még kisgépeket is lehet tőlük bérelni. Ha rákattintunk az egyik kategóriára, akkor meg lehet tekinteni a pontos modelleket, amire kattintva meg lehet nézni az adott gépnek az adatlapját, ahol mindenféle információ megtalálható, a zajszinttől kezdve az akkumulátor működési idején át a teljesítményig tényleg minden részletesen elolvasható az oldalon. Ráadásul még le is lehet tölteni egy PDF specifikációt, ami szintén tartalmaz minden adatot, így nem csak a weboldalon, hanem ebben a letölthető PDF-ben is meg lehet találni minden fontos információt az adott géppel kapcsolatban.

A nagy gépeken kívül említettem, hogy kisgépek bérlésére is lehetőség van. A kisgépek között bérelhető porszívó, vízszívó, kárpit tisztító, valamint egytárcsás súroló is van, amivel könnyen el lehet végezni az alaptisztítást, valamint a parketta tisztítást.

A bérlés akkor is nagyon jó lehetőség, ha nem hosszútávon gondolkodik valaki, hiszen lehetőség van eseti és alkalmi bérlésre is. Ha pedig valami felmerülne a géppel kapcsolatban, akkor 24 órás szervizszolgáltatás áll a rendelkezésre, ami akár 12 órán belül is elérhető. Ez az egész azért nagyon jó, mert így mindig tökéletesen működő gépeket használhat a cégünk, és nem kell foglalkozni a karbantartási, szervizelési feladatokkal, hiszen ezzel kapcsolatos teendők mindegyikével maga a Greenway Kft. foglalkozik.

Megfordulhat a fejünkben az, hogy mi történik akkor, hogyha meghibásodik egy gép. Ebben az esetben cseregépet biztosítanak, ráadásul teljesen ingyen, így tényleg nem kell az miatt aggódni, hogy egyéb költség felmerül a havidíjon felül. Valóban csak azt a költséget kell megfizetni minden hónapban, amit már az elején rögzítésre kerül. Tagadhatatlanul az egyik legjobb konstrukciót biztosítják, amit valaha láttam.

Ez egy nagyon összetett, full szervizt kínáló szolgáltatás, ami számtalan előnnyel jár kisebb és nagyobb cégeknek egyaránt. A Referenciáknál lehet látni, hogy milyen nagy nevekkel dolgoznak együtt, ha ők is tőlük bérlik a takarítógépet, akkor a megbízhatóság, profizmus kétségtelen lehet számunkra.