Közeleg március 15., ajándékozunk is a DizskontDeponak hála

Vagyis nem egészen, de az ő közreműködésükkel. Egészen pontosan én tőlük fogok ajándékot rendelni. Furcsa szokás március 15.-én ajándékozni? Valóban, ha a Forradalmat ünnepelnénk csak, de a kis unokahúgomnak akkor lesz az első születésnapja, így szeretnék valami nagyon különlegeset adni neki is, és a szüleinek is. A legjobbnak tűnő ajándékokat a DiszkontDepon találtam, akik Akciós termékeket kínálnak, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntés.

Sok online web-shopot megnéztem már, mire ráakadtam erre a gyöngyszemre. Nem csak, hogy rengeteg termékük van, de rendkívül olcsón is forgalmazzák őket. Olyan szinten, hogy az ember néha csak ámul és bámul, mert az oké, hogy Kínából, egy hónapos ingyenes szállítással meghozzák neked a cuccokat ennyiért, na de itthon? 2-3 munkanapos szállítással, és 10 kiló alatt 1500 forintos szállítási költséggel? Nem, ilyet nem hiszem, hogy akárhol máshol tudna találni az ember. Én legalábbis nem találtam. Pedig kerestem.

Mint már említettem, nagyon nagy a választékuk, és szinte mindent találni itt. A játékoktól (kicsiknek és nagyoknak), a házi kedvencek legszükségesebb ellátmányán keresztül, a kerti eszközökön át, a konyhai robotgépekig, mindent és még többet.

Itt akármi is legyen a hobbid, biztos megtalálod a számodra szükséges dolgokat, hogy közelebb kerülj álmaid megvalósításához. De nem feltétlenül csak a hobbidban, a munkádban is segíthetnek, ha irodában dolgozol, ergonomikusan kialakított székekkel segíthetnek, hogy ne legyen probléma a gerinceddel a későbbiekben. Sőt, ahhoz is van megoldásuk, hogy a gurulós szék fel ne karistolja a padlót! Egy egyszerű, csúszásmentes szék alátét, ami stílusos, és hasznos.

Na, de én nem ezekért jöttem sajnos, ezek csak megkapták a szememet, és igazán nagy kísértést jelentettek, hogy ne tegyem őket is a kosárba. A kis unokahúgomnak egy Kéz- és Lábnyomkészítőt, és egy babakocsira szerelhető napernyőt rendeltem, amik együtt egyszerre hasznosak, és emlékezetesek is. Mindig is nagyon ötletesnek találtam a baba lábnyomokat, amik minden évvel szaporodnak, és a kertben akár kis ugróköveket is lehetne velük csinálni, ha a nővéremék úgy gondolják. A napvédő pedig tökéletes lesz majd a jó idő beköszöntével, hogy megvédje azoktól a gonosz napsugaraktól, amik árthatnak szegénynek. A nővéreméknek pedig egy közepes méretű csoki szökőkutat rendeltem, hogy ha végre nyugodtan romantikázhatnak, legyen ami egy kicsit még különlegesebbé teszi a pillanatot. És mert finom.

Mint már említettem Akciós termékek, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntés nem kér sokat a termékekért. Ami a teljesen megérthető árazáshoz tartozik az a szállítási költség, és a fizetési módok. A szállítási költség, ahogy már írtam, 10 kilóig 1500 forint és attól kezdve 10 kilónként 500 forinttal emelkedik az ár egészen 40 kilóig. Abban az esetben, ha a kosár teljes tartalmának súlya meghaladja ezt a tömeget, egyedi árajánlatot kap a vásárló a szállítási díjra. Ha az ügyfélnek esetleg kérdése támadna, nyugodtan írhat az oldal bal felső sarkában található e-mail címre, vagy felhívhatja a mellette található telefonszámot.

Fizetni utánvétben készpénzzel, illetve előre utalással lehet, ami épp kedvező a vásárlónak. Én szeretem az utánvétet, szóval a legtöbbször ezt az opciót választom. A szállítás az ígértekhez mérve 2 munkanapot vett igénybe, szóval teljesen elégedett voltam a bolt, és a futár munkájával is. Minden termék épségben és egészben megérkezett. Már csak azt kell kivárnom, hogy eljöjjön a nagy nap.