Közös póló március 15-re

Közeleg a március 15.-e, ezért a kollégáimmal elkezdtük törni a fejünket, hogy mivel készüljünk a titkárságon a nemzeti évfordulóra. Több beszélgetés volt nagyobb körökben is, hogy idén mivel rukkoljunk elő. Aztán végül az egyik osztályvezetőnk a titkárságon, Zsuzsa lőtte be a győztes gólt.

Zsuzsa azt találta ki, hogy a belső, céges ünnepségen, viseljen mindenki egy olyan egyedileg nyomtatott pólót, amit kifejezetten erre az évre készítetünk. Kitétel volt, hogy szerepeljen rajta a Titkárságunk neve, az idei évszám, illetve az, hogy derüljön ki mindenki számára, hogy ez a póló március 15.-e alkalmából készült. A póló bal oldalán elől, lesz egy kokárda is rányomtatva. Mindezzel igyekszünk kifejezni, hogy ugyan más módon, de mégis tisztelettel emlékezünk vissza. Ez azért fontos a számunkra, mert szeretnénk, ha nem csak a nyomtatott sajtóban, hanem az interneten is megtalálnák a csapatunkról készült közös fotót, melyen ezt a pólót viseli mindenki. Így, hogy nem öltönyben vagyunk a céges ünnepségen, hanem pólóban, a hölgyek és urak egyaránt, talán egy kicsit jobban érződik a modernizáció hatása. Úgy gondolom, azért mert pólóban vagyunk, még kellő tisztelettel tudunk megemlékezni eme nemzeti ünnepünkről.

Mivel a titkárságon elég sokan dolgozunk, így már csak egy feladat maradt hátra, keríteni egy póló nyomtatással foglalkozó céget. Zsuzsa ezzel az ötlettel, meg is nyerte magának a feladatot, hogy kutassa fel a megfelelő partnert erre a célra. Zsuzsa kevés szörfözés után talált rá az interneten a lolmarkt-ra. Miután felhívta őket, nagyon készségesen álltak a rendelkezésére, ezzel azonnal meggyőzve Zsuzsát, hogy jó ajtón kopogtat. Zsuzsa egyelőre még csak beszélgetés szintjén áll velük, de már most tudja, hogy a legjobb póló nyomtatással foglalkozó céget találta meg a pólók elkészítésére. Természetesen a következő beszélgetésnél be kellett mutatnia Zsuzsának a céget, amit talált a feladatra, de rövid idő múlva mindenki jóváhagyta az ötletet.

póló nyomtatás

Mindenki úgy gondolta, hogy a póló nyomtatás egy nagyon innovatív megmozdulás lesz a Titkárságunk részéről és egyöntetűen jutottunk arra a véleményre, hogy nem rossz néven, hanem újító megoldásként fognak erre tekinteni az emberek.