Milyen ajándékot vegyünk az ünnepre?

Közeleg a karácsony, és ilyenkor mindenki ajándékozási lázban ég. A boltok különböző akciókkal próbálják becsalogatni a vásárlókat, adventi vásárokon lehet kézműves termékekhez jutni, mindenhol ünnepi fények teremtenek meghitt hangulatot. Az emberek ilyenkor a legjobb ajándékokkal szeretnék meglepni családtagjaikat, ugyanakkor ez néha nehezebb feladat mint hinnénk. A szokásos zokni, dezodor, nyakkendő kombó nagyon személytelen és azt sugallja, nem is ismerjük valójában azt a személyt akit megajándékozunk. Ezért nem is szoktak neki igazán örülni. Ezért inkább jobb ötlet elkerülni az ilyen, és ehhez hasonló ajándékokat.

De akkor mit vegyünk a rég nem látott nagybácsiknak, vagy messzire költözött unokatesóknak? Hiszen szeretjük őket és szeretnénk látni az örömet az arcukon, amikor kinyitják az elegánsan becsomagolt dobozkát a karácsonyfa alatt. Érdemes hát körültekintően kiválasztani a tökéletes meglepetést.

A különféle ruhadarabokat kiegészítőket alapvetően jó ötlet ajándékozni, ha ismerjük a “célszemély” ízlését és igényeit. Hiszen ezekre mindig szükség van, mert minden nap hordják őket, elhasználódnak, stb. De könnyű belecsúszni abba a hibába, hogy az ajándékunk túl szokványos és túl megszokott lesz. Nem is kell említenek a szürke színű zokni esetét, ami talán az egyik leggyakoribb ajándék a világon.

Éppen ennek a problémának az orvoslására szeretnék ajánlani egy ajándék ötletet Nektek, kedves olvasók, akik kétségbeesetten keresik, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá. Ez a tipp pedig a bőr oldaltáska. Hiszen egy jól kiválasztott táska nemcsak szépen tud mutatni, hanem praktikus is, így biztosra vehetjük hogy szeretteink tényleg használni fogják, nem csak besuvasztják a szekrény hátuljába a többi feleslege ajándék közé. Bőr táskát pedig azért érdemes választani, mert a bőr mindig maradandó értéket képvisel. Továbbá strapabíró és elegáns. És ami a legjobb, viselése teljesen független korosztálytól, nemtől vagy aktuális divattól! Így mindenkinek tökéletes ajándék lehet.

Van egy oldal, ahonnan gyorsan és egyszerűen vehetünk bőr oldaltáskát. Itt egészen biztosan jó minőséget kapunk, így a megajándékozott sokáig tudja majd használni, ami ne utolsó szempont. A kiválasztásnál fontos megnéznünk a táska méreteit és funkcióit. Hiszen a rekeszek és zsebek számától függ, mennyire lesz praktikus a termék.

Egyéb remek szolgáltatások is vannak az oldalon: például, ha 10.000 forint felett vásárolunk, ingyenes kiszállítást garantálnak. Ez egy remek spórolási lehetőség, ami talán nem utolsó szempont Karácsony táján. De ami még jobb, hogy futár hozza a csomagunkat. Mondanom sem kell, ez nagy előny, mert a postai csomagszállítás kész káosz szokott lenni karácsony előtt. Minden küldemény késik, nem érkezik meg stb. De a futáros szállítás sokkal megbízhatóbb, és van lehetőségünk utánvétben fizetni, akár készpénzzel vagy kártyával.

Egy másik jó dolog az bagbox csomagcsere program. Ez azt takarja, hogy ha az ajándék mégsem jön be (bár erre igen kicsi esélyt látok), esetleg nem passzol a méret vagy nem tetszik a szín, ki lehet cserélni a csomagot. A cég megkímél minket a visszaszállítás procedúrájától és futárt küld, akinek csak odaadjuk a visszacserélni kívánt terméket. Ennyire egyszerű az egész! Így még attól sem kell félnünk, hogy esetleg mellé választunk, mert ezt gyorsan lehet utána orvosolni. Sőt, ez a szolgáltatás teljesen ingyenes 30.000 forint vásárlás felett. És egy másik termék választásakor az egész összeg levásárolható, vagy a különbözetet visszafizetik.

Remélem hasznos tanácsokat tudtam adni az ajándékozás terén. Én is vettem egy ilyen táskát a barátomnak még tavaly és azóta is büszkén viseli. Hatalmas öröm volt látni az arcát amikor meglátta mit kapott. Nagyon tetszett neki. Én a webshop szolgáltatásaival is teljesen elégedett vagyok. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni, ezt garantálom. Hiszen nem lehet, mert a bőr oldaltáska a legjobb választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.