Nem kedvelem ezeket az évfordulókat

A nemzeti évfordulók számomra sosem bírtak nagy jelentőséggel, aminek szerintem az oka az, hogy iskolásként valamiért megutáltatták velem ezeket az ünnepeket.

Ha belegondolok, nem sok értelme volt annak, hogy nyolc évesen ünneplőbe kellett bemennem az iskolába, és egy olyan történelmi eseményre emlékezni, amit őszintén nem is értettem.

Én ezt csak úgy fogtam fel, mint egy napot, mely során vigyázban kell állnom sokáig, egy kényelmetlen ruhában.

Talán nem vagyok elég hazafi, de most komolyan, egy gyerek mit érthet ebből az egészből? Szerintem semmit, és ha mindenáron megpróbálják elmagyarázni neki, azt szerintem félreérzelmezi, és nem fog átjönni neki a lényeg.

Az én gyerekem is most elsős, és persze ezeket az ünnepségeken neki is részt kell vennie. Most még egy műsorban is szerepelni fog, és minket, szülőket, is meghívtak.

Persze elmegyünk, mert a gyereknek talán jól esik majd, ha mi is ott leszünk.

Az ünnepség előtt volt szerencsém beszélgetni egy másik apukával is, aki egy régebbi barátom.

Elmesélte, hogy nem is olyan rég egy vállalkozásba kezdett, ami egyáltalán nem indult egyszerűen a számára.

De aztán rátalált a szekhelycentrum.hu weboldalára, és onnantól kezdve minden simán ment.

Talán ezzel a mondattal lehetne leginkább jellemezni őket: Székhelyszolgáltatás a II. és VI. kerületben és az iparűzési adó mentes Újlengyelben.

De azért még megemlíteném a cégalapítást is, amiben szintén számíthatunk erre a lelkiismeretes és kiváló csapatra.

A másik apuka teljesen belelkesült, mikor róluk beszélt, és elmondása szerint, ha ők nincsenek, soha, de soha nem sikerül a vállalkozását elindítania.

Ez az állítás egy kicsit túlzónak tűnt a számomra, de miután én is fellátogattam a weboldalukra, egyre inkább azt éreztem, hogy tényleg nem túlzott az illető.

Én úgy gondolom, hogy egy szolgáltatót jól jellemez a weblapja, így különösen elégedett voltam, mikor láttam, hogy az ő internetes platformjuk minden szempontból megállja a helyét.

Az információk kéznél vannak és gyorsan elérhetőek, és a weboldal pont annyi szint használ, hogy az jól nézzen ki, de közben ne is legyen az az ember érzése, hogy a szivárvány minden színe egyszerre ott van a képernyőjén.

Székhelyszolgáltatás a II. és VI. kerületben és az iparűzési adó mentes Újlengyelben, mi is jelent ez?

A székhelyszolgáltatásuk révén a cégünk székhelyéről, és minden azzal kapcsolatos feladatról, ők fognak gondoskodni, anélkül, hogy nekünk ott kéne lennünk.

Ennek eredményeként nyugodtan foglalkozhatunk a cégünk fontos ügyeivel.

Például nem kell attól tartanunk, hogy a hatóságok beállítanak hozzánk ellenőrzést tartani, hiszen ilyen esetekben mindig a hivatalos székhelyhez mennek ki.

A székhelyt biztosító szolgáltató az ilyen esetekre tökéletesen fel van készülve, és képes szabályos keretek között kezelni a helyzetet.

Képzeld csak el, mi lenne, ha a céged székhelye a lakásodra lenne bejelentve, és egyszer csak ott jelenne meg a hatóság. Ez azért meglehetősen kellemetlen lenne, nem igaz? Úgy gondolom, ez senkinek nem hiányzik.

A szolgáltató a leveleinket is tovább küldi a számunkra, így nem kell tartani attól, hogy egy fontos irat ne jutna el hozzánk.

Az újlengyeli székhelyszolgáltatás annyiban különbözik, hogy ebben az esetben még az iparűzési adótól is mentesül a vállalatunk, ami bizony jelentős összeg. Ez az ottani önkormányzatnak köszönhető, mely régóta stabilan működik ott, így ez biztosan a jövőben is így fog maradni.

Teljesen belelkesültem ettől a dologtól, és ki tudja, talán is rövidesen vállalkozó leszek!