Nyilván, mindig a legrosszabbkor..

telefon szerviz budapest

A volt általános iskolámban, ahová a gyerekem is jár, minden évben valamelyik osztály felel az október huszonharmadikai és a március tizenötödikei ünnepség megtartásáért. Gyerekként annyira utáltam az ilyen ünnepségeket, hogy mindig elgondolkodtam, hogy írok a Nemzeti Évfordulók Titkárságának, vagy bárki is felel ezért, hogy tegyenek az imént említett ügy ellen valamit, különben egy életre megutálom a Nemzeti Ünnepeinket. Aztán mikor megszülettek a gyerekek, ez megváltozott. Azóta mindig várom, hogy szerepeljenek a kis manóim és mindig nagyon büszke is vagyok rájuk!

Persze az ilyen jelentőségteljes eseményeket minden anyuka szereti megörökíteni

Én is rögtön gondoltam, hogy na majd felveszem a telefonom kamerájával, hát erre nem bedöglik az a francos telefon reggel! Darabokra tört a képernyője.. Annyira ideges voltam, hogy azt el nem tudom mondani! Azt sem tudtam hová kéne vinnem, úgyhogy rákerestem a laptopon, hogy telefon szerviz budapest.

Szerencsére találtam is hozzánk közel egy jó helyet, egészen pontosan az Alleeban, ami szimpatikus volt.

Elolvastam a weboldalukat, és azonnal megnyugodtam minden félelmemmel kapcsolatban. Hiszen azt írták, ahhoz, hogy meg tudják csinálni, itt nem kell letörölnöm az összes dolgot a telefonomról, és az adataim sem fognak elveszni.

A másik nagy félelmem pedig az volt, természetesen, hogy nem lesz készen időben. Mindössze 4 óra volt már csak az előadásig, szóval azért eléggé szorított az idő, de azt írták Iphone készülékek esetében szinte minden esetben 1 órán belül kész a javítás, úgyhogy magabiztosan indultam meg.

Bementem, és szinte azonnal sorra is kerültem, nem kellett még időpontot foglalni sem!

Elmondtam mi a baj, ők pedig, hogy mit kell vele csinálni és kb. mennyibe fog kerülni, majd arra kértek, jöjjek vissza érte egy másfél óra múlva. Azt mondták, most sok az új eset, de eddigre biztosan kész lesz minden. Így hát addig volt időm bevásárolni, így legalább már azt is le tudtam a holnapi ebédhez, és időben vissza is értem a telefonért.

Úgy adták vissza, mintha új lenne! Nem láttam rajta már egy karcolást sem. Nagyon elégedett voltam a munkájukkal, és ezerszer megköszöntem, hogy ilyen gyorsan sikerült megoldást találniuk!

A gyorsaság pedig szerencsére nem ment a minőség rovására

Egy kicsit azért kételkedtem benne, hogy ennyi idő elég arra, hogy kijavítsanak egy ekkora kárt, ezért megérdeklődtem, van -e valamilyen garancia erre. Azt mondták fél évig a teljes körű garanciát vállalnak, ami szerintem elképesztően hitelessé teszi őket!

Már amiket az oldalukon olvastam, is meggyőzött a profizmusról, nem beszélve arról, amilyen gördülékenyen ment minden bent a szervizben is, de azért mindig jobb biztosra menni. Egyszerűen semmi kifogásolnivalót nem találtam, sőt, még az árak sem voltak annyira vészesek.

Ár/érték arányban teljesen rendben volt. Talán még jobb is, mint amire számítottam!

Ha bárki azon gondolkodna, melyik a legjobb telefon szerviz Budapesten, annak megkönnyítem a dolgát, mert elárulom, hogy ez, mert itt kedves és hozzáértő emberek dolgoznak.

Nekik köszönhetően sikerült felvennem a kislányom előadását, így meg tudom mutatni majd a nagyszülőknek és én is vissza tudom bármikor nézni. Hálás vagyok a szervizeseknek, amiért ilyen gyorsan reagáltak, és lehetővé tették ezt nekem, ráadásul így, ilyen minőségben.

Minden korábbi tapasztalatomat felülmúlta ez a telefon szerviz budapesten, szívvel ajánlom mindenkinek!