Piros betűs ünnep lett, mikor rátaláltam a székhelyszolgáltatásra

A hagyományok tisztelete formálta a személyiségemet

A mi családunkban nagyon fontos helye van a hagyományoknak és a hagyományok tiszteletének. Egy kisebb, Pest megyei városban nőttem fel, azon belül is a német nyelvű kisebbség tagjaként. Így számunkra az identitás otthon mindig nagyon fontos szereppel bírt, és sok olyan programunk volt, amiben az identitásnak, a hagyományoknak nagy szerepe volt. Azt gondolom, most is azért lehetek az, aki vagyok, mert így formáltak gyermek- és fiatalkorom emlékei. Az ünnep nálunk valóban ünnep volt, minden alkalommal ünneplő ruhába öltöztünk. Anyámmal még templomba is eljártunk. Ezek az alkalmak aztán megtanítottak arra, hogy hálás legyek az életnek, ha valami jó dolog történik velem, vagy ha valami nagyobb ajándékot kapok a sorstól.

Így aztán nagy örömmel és hálával töltött el, amikor érettségi után felvettek az egyetemre, és akkor is, amikor megszereztem a diplomámat. Most pedig, itt a valódi felnőttkor, és a nagybetűs élet küszöbén arra a döntésre jutottam, hogy elindítom a saját vállalkozásomat. Az az egy apró problémám volt csak, hogy nem volt székhelynek megjelölhető ingatlanom. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy nézzek utána, mi fán terem a székhelyszolgáltatás Pest megye területén. Ehhez a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalt ajánlotta, én pedig fel is néztem az ajánlott oldalra. Amikor elkezdtem beleolvasni az itt található információkba, felderült az arcom. Úgy éreztem, megtaláltam, amit kerestem. A székhelyszolgáltatás ugyanis leveszi minden a székhellyel kapcsolatos teendő súlyát az ember válláról, mutatom is, hogyan.

Miért éri meg a székhelyszolgáltatás Pest megyében?

Először is, az embernek nem kell azon izgulnia, hogy talál-e alkalmas ingatlant, ahová bejelenthetné a székhelyét a cégének. A székhelyszolgáltató ugyanis mindezt átvállalja, és felajánlja a lehetőséget, hogy az ő címükre regisztráltathasd a cégedet. A székhelyszolgáltatás Pest megyében Budapesten elérhető két címen, az egyik a pesti, a másik a budai oldalon található. Így nem lesz szükséged arra, hogy irodát bérelj vagy irodát tarts fenn, és megspórolhatod az irodabérlés költségeit. Sőt! A székhelyszolgáltatás az építményadó fizetésétől is megkímél, ha ugyanis a saját lakásodat használnád székhelyül, akkor ennek a fizetése is a te kötelezettséged. Ezenfelül a székhelyszolgáltató szerződéskötés esetén kiteszi a cégtábládat a megadott címre, és további szolgáltatásokkal is ellát. Például képvisel a hatóságok előtt hivatalos ügyekben.

Mindemellett pedig, ha szükséges, irodát biztosít, és fogadja a napi postádat is. Ezt ráadásul olyan módon teszi meg, hogy a leveleket szkennelve 24 órán belül eljuttatja a részedre, és elektronikusan archív formában is eltárolja. Az eredeti példányokat pedig havi egyszer juttatja el neked postán. Ha a te érdeklődésedet is felkeltette ez a lehetőség, most érdemes lehet lecsapni rá. Ha ugyanis egybekötöd a cégalapítással a székhelyszolgáltatás megkötését, de nem rendelkezel még ügyvéddel, ezt ingyen a részedre bocsátják a csomag részeként! A székhelyszolgáltatás Pest megyében ráadásul most már online is megköthető, és akár egy óra alatt végbemehet az ügyintézés! Ráadásul ha most csíped meg a lehetőséged, akkor a pénztárcád is hálás lesz neked. Hat hónapra lehet ugyanis igénybe venni a székhelyszolgáltatást Pest megyében, ennek az ára 29.900 Ft. Mindezek mellé pedig most plusz egy hónap szolgáltatást is kaphatsz, teljesen ingyen!

székhelyszolgáltatás Pest megye
Piros betűs ünnepnappá nyilvánítom, hogy rátaláltam a székhelyszolgáltatásra Pest megyében!

Nekem nagyon szimpatikussá vált ez a lehetőség, és nagyon hálás vagyok az ismerősömnek, hogy megismertetett vele. Jómagam azt hiszem, a pesti oldalon található címre fogok székhelyszolgáltatást kötni. Be is írom a naptárba az erre foglalt időpontot, hogy mindig emlékezzek majd rá. Hajrá székhelyszolgáltatás, jövök!