Újabb különös amerikai ünnep: a nemzeti kézitáska-nap

Ez nem vicc, a nemzeti kézitáska-nap egy létező ünnep az Egyesült Államokban, amelyet minden évben október 10-én tartanak, bár tény, hogy nem sokan tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Igaz, hogy még csak június van, de úgy tűnik, hogy én idén korán kezdtem a felkészülést erre a jeles eseményre, ugyanis a napokban felfedeztem egy impozáns kínálattal rendelkező vállalkozást, az Anna Táska webshopját.

Az Anna Táska kínálatában számos neves, minőségi márka darabjaival találkoztam, így rögtön tudtam, hogy nem kell majd csalódnom a termékek minőségében. A kedvenc márkáim, vagyis a Tamaris, a Bugatti és Anekke mind képviseltetik magukat a webáruházban, csakúgy, mint a Jana. Külön öröm számomra, hogy az olasz táskák saját szekciót kaptak az oldalon, ugyanis ezek kifejezetten jó minőségű darabok.

Nemcsak márkák, de táskatípusok tekintetében is tobzódhatunk az Anna Táska webshopjában. Mindenféle táska megtalálható a kínálatukban, mint például neszesszerek, kézitáskák, hátizsákok vagy borítéktáskák, hogy csak néhányat említsek.

Amennyiben nem túlságosan hoznak lázba minket a táskák, az Anna Táska webshopjában hatalmas pénztárca- és övválasztékból is válogathatunk. Az oldal a felhasználóbarát szűrőknek köszönhetően nagyon könnyen kezelhető, így gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk, amit keresünk. Bár az Anna Táska első hallásra női üzletnek tűnhet, a kínálatukban ugyanúgy szerepelnek férfi termékek, ahogy nőiek is.

A webshop előnye továbbá az is, hogy számos igen kedvező akcióval találkozhatunk az oldalon — az általam kinézett darabokra például 20%-os kedvezményt biztosítottak. Az már csak a hab a tortán, hogy a kiszállítás is villámgyors, hiszen 1-3 napon belül már meg is érkezik a rendelésünk.

Az Anna Táska oldalán idén korán kezdődik a kézitáska-ünnep!