Ünnepelni csakis csinosan

Én annyira nem rajongok az ünnepekért. Persze, megvan mindegyiknek a maga varázsa és értelme, de az ünnepnapoknak számomra mindig is volt egyfajta nyomása. Mármint, hogy kötelező. És maga a tény, hogy X alkalomkor boldognak kell lenni, vagy legalábbis annak láttatni magad, Y-kor pedig nem, nekem kicsit képmutató dolognak tűnik, de tudom, hogy ezzel kapcsolatban kicsit szélsőségesen gondolkodom, de sosem szerettem a kényszerűséget. Viszont, ha arról van szó például, hogy egy szerettem születésnapja közeleg, nagyon szoktam rá készülni. Mindig igyekszem valami szuper ajándékot kitalálni, hogy igazán meglephessem őket.

Az egyik barátnőm, egészen kicsi kora óta néptáncol és gyakran járnak az együttessel fellépésekre, különösen nemzeti ünnepekkor hívják őket, általában kisebb településekre. Az utóbbi időben elég sokat panaszkodott arra, hogy már az addig, általa ismert legjobb szemránckrémek sem hoztak változást a szemei állapotán, pontosabban az apró szarkalábakat szerette volna eltüntetni. Ő egy picit idősebb már nálam, de egyáltalán nem öreg, 36 éves, és hát, már kezdi látni magán az idő vasfogának nyomait. Persze ez külső szemlélőnek fel sem tűnik. A lényeg, hogy egy fellépésre készülődött, amiről felvétel is készült és egy rövid kis interjút is akartak vele készíteni, és ettől teljen kiborult. Az interjút természetesen akarta, hogy ismertebb legyen a táncegyüttesük, de nem akart olyan “nagyon ráncos” szemekkel kamera elé állni. Komolyan fontolóra vette, hogy lemond a dologról inkább. Mivel tudtam, hogy neki ez mennyire fontos, elhatároztam, hogy a legjobb szemránckrémek közül is megtalálom neki a legeslegjobbat.

Szerencsére nagyon kutakodnom nem kellett, mert kaptam egy szuper jó ajánlást, amire egyébként végül a választásom is esett. Az InstanTENSE Plus elnevezésű szemránc elleni szérumot ajánlották, hogy legalább a honlapjukat keressem fel és olvassam el a véleményeket, és a videókat is nézzem meg, amiket feltettek. Mivel tényleg a legjobbat kerestem, persze, hogy megnéztem.

És azt kell, hogy mondjam, hogy igencsak meggyőzött az, amit láttam. A videókkal kezdtem, mert azt gondoltam azok adhatják a legjobb visszajelzést. Meg kell valljam, az elején egy icipicit szkeptikus voltam, de aztán egyértelművé vált, hogy a videón látottak igazak. Ezeken több hölgy felviszi a szérumot a szeme alatti területre, majd egy stopperrel az arcuk mellett várnak pár percet. És elképesztő, de az eredmény pillanatról pillanatra láthatóvá válik.

El is olvastam, hogy mit tud még ez a készítmény, és kifejezetten ajánlott táskás, illetve karikás szemekre és apróbb szemkörnyéki ráncokra meg szarkalábakra. Szóval lényegében a barátnőmnek tökéletes. Annyi legjobbnak mondott szemránckrémet kipróbált már, de erre valahogy még nem sikerült neki rátalálnia.

Rendeltem is neki egyet rögvest, hogy már másnap oda is adhassam neki, ugyanis ha hétköznap délután 17 óráig megrendeljük ezt a krémet, akkor már másnap ki is szállítják.

Szerencsére betalált az ajándékom, nagyon örült neki a barátnőm, és természetesen azóta is nagy örömmel használja a legjobb szemránckrémet.