Ünnepségre selfie gép bérlés

Az unokahúgom iskolájában tartandó előadásokra és rendezvényekre mindig el szoktam menni. De csakis azért, mert a kis tündérlány nagyon szeret szerepelni és mindig valami nagyobb szerepet kap az előadásokon. Nem kizárt, hogy egyszer színésznő lesz.

Az egyik legemlékezetesebb előadás az a legutóbbi március 15.-i ünnepség volt. Mindig igyekeznek kihangsúlyozni, hogy az akkori történések a szabadságról szóltak és hogy ez mennyire fontos.

Mivel már a tanár nénik is tudják, hogy állandó vendég vagyok az ilyen rendezvényeken, így múltkor egy kis segítséget is kértek tőlem az iskola “születésnapi” ünnepségével kapcsolatban. Az érdekelte őket, hogy tudok-e szerezni egy jó fotóst, aki nem dolgozik túl drágán. Nem tudtam, de megígértem, hogy körbejárom a témát.

Így leltem rá az internet segítségével a selfiegep.hu weboldalára, akiknek fő profilja a selfie gép bérlés. Bár annak ellenére, hogy a fiatal generáció tagja vagyok, soha nem hallottam még ilyenről. Ahogy böngésztem és olvastam a honlapjukat, kiderült számomra, hogy ez egy olyan gép, amivel szelfiket lehet készíteni, így senki nem marad le a képről, hiszen nincs szükség fotósra, mindössze egy gombot kell megnyomni, majd pedig beállni a gép elé, ami elkészíti a fotót. Ám a csatlakozásra bőven hagy időt.

Ráadásul a képet azonnal ki is nyomtatja, így a kép elkészülte után pár pillanattal már a kezünkben is tarthatjuk a végeredményt.

Az egész szerkezet felér egy valódi fotóstúdióval, ugyanis egy tükörreflexes vakuval van felszerelve a lehető legjobb minőségért, így pedig még sötét vagy enyhe fényben is kiváló fotókat lehet készíteni.

A selfie gép bérlése 4-6-8 órára lehetséges és természetesen az árak is ennek függvényében változnak. Mivel egy iskolai rendezvényről van szó, így a 4 órával kalkuláltam, ami 79.000 forintba kerül. Ám ez az ár nem csak magát a gépnek a bérlését tartalmazza. Benne van még egy kolléga jelenléte is, aki a bérlés teljes ideje alatt jelen van, hogy a fotózkodni vágyóknak segítsen. Emellett pedig – és szerintem ez a legjobb – korlátlan mennyiségben lehet fotókat készíteni és nyomtatni is. Gondolom mondanom sem kell, hogy mivel gyerekekről van szó, ez óriási előny, hogy “nyomhatják ahogy a csövön kifér”.

Ráadásul lehetőség van vicces kellékeket is igénybe venni, mint például parókát vagy mókás szemüvegeket is, amivel a gyerekek szintén jól el tudnának szórakozni. Persze ugyanez igaz a felnőttekre is, de nekik talán nem lenne olyan óriási, hosszan tartó élmény, mint a kicsiknek. Na de, nem csak vicces kellékek jöhetnek szóba, hanem különféle háttereket is lehet kérni, ezek persze plusz költséget jelentenek, de nyilván a selfiegep.hu így tudja garantálni, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt vagy éppen a legjobban tetszőt. Mi végül a sima, fehér háttér mellett maradtunk, ami nem jár plusz költségekkel.

Természetesen egyeztettem az iskolai rendezvény szervezőjével, hogy anyagilag ez mennyire fér bele, de szerencsére nem volt ellenvetés, mert meg tudták oldani.

Úgyhogy nekem nem is volt más dolgom, mint az említett honlapon található űrlapot kitölteni, ahol nyilván a személyes adatok mellett meg kellett adnom a rendezvény helyszínét és dátumát is, de én írtam még pár sor üzenetet is.

A rendezvény rendben lezajlott, és azt hiszem egyértelmű, hogy remekül sikerült, kicsik és nagyok is kifejezetten élvezték a selfie gép bérlés nyújtotta előnyöket.

selfie gép bérlés