Vitalitás a bioboltban

Mindig is kitüntetett figyelemmel kísértük a különféle évfordulókat. Persze, korántsem azokra a dátumokra gondolok, amelyek önmagukban érdekesek: mint pl. a március 15., vagy az augusztus 20-a.

Sokkal inkább azokra az évfordulókra figyelünk rettentően, amelyek szimbolikusnak mondhatók: hogyha például történik velünk valami meghatározó, és pontosan egy évvel később egy hasonlóan nagy hatású eseményben lesz részünk. Ilyen volt nekem például az, amikor egy szerelmi csalódáson próbáltam magam túltenni: emlékszem, hogy tanácstalanságomban felnéztem az égre és hirtelen egy hullócsillag szántotta keresztül az eget.

Tudom, hogy ez eléggé hihetetlenül hangzik, de attól még, hogy valami hihetetlen, még nem biztos, hogy lehetetlen is. Pontosan egy évvel később ugyanis – amikor ugyenezen a témakörön gondolkoztam – megint volt szerencsém látni egy hullócsillagot az októberi égbolton.

Az az érzésem, hogy harmadszor is lesz majd részem hasonlóban, de hát sosem lehet tudni.

Valószínűleg elborultnak hangzik ez a túlzottan szimbolikus gondolkodás: én magam sem vagyok biztos benne, hogy minden esemény valami különleges okból történne.

Mindenesetre, azért igyekszem minél aktívabban figyelni az ilyen jelekre: némelyik ugyanis életmentőnek bizonyulhat.

Pár hónappal ezelőtt a testem adott számomra különös jeleket: egyre fáradékonyabbnak éreztem magam, a fejem egyre gyakrabban kezdett hasogatni, néha pedig még a látásom is elhomályosult.

Fel is kerestem mihamarabb a háziorvosomat: a jeleknek ugyanis jelentősége van. Azt a végtelenül elszomorító eredményt kaptam meg leletként, hogy vitaminhiányban szenvedek.

Ezt az állapotot pedig mielőbb orvosolni kellett, mivel nem akartam minden nap úgy meginni a reggeli kávémat, hogy a szédelgéstől alig bírjam normálisan megfogni a bögrét.

Villámgyorsan elkezdtem gyógyír után kutatni az interneten: ekkor jött velem szembe a netbiobolt.hu nevű oldal, ahol olyan széleskörű vitamin kínálattal találkoztam, amilyenről azelőtt nem is álmodtam.

Nem voltam benne biztos, hogy milyen formában lenne a legkifizetődőbb a vitaminokat bejuttatni a szervezetembe: a tabletta, a kapszula, a csepp, vagy pedig a por-formátum lenne-e a legideálisabb?

A netbiobolt.hu kiterjedt kínálatának köszönhetően azonban kedvemre válogathattam a különféle vitaminok között: biztos voltam benne, hogyha ezt az oldalt választom, többet nem kell majd aggódnom amiatt, hogy esetleg valamilyen nélkülözhetetlen szerves anyag szintje megcsappan a szervezetemben.

Meg is rendeltem mihamarabb a számomra szimpatikusnak talált vitamin-fajtát. Minden nap beszedem a szükséges adagot, és eddig kiválóan bevált: kevésbé érzem magam erőtlennek, nem fáj már annyiszor a fejem, és már nem remeg a kezem a reggeli kávéfőzés közben.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a netbiobolt.hu-t, aki hasonló tünetekkel küzdene: csupán annyi a dolga, hogy a keresőbe begépeli a “Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt” varázsszavakat, és máris keresgélhet a temérdek féle vitamin, tabletta között.

Azoknak sem kell csüggednie, akik például gluténérzékenységben szenvednek: a netbiobolt.hu széleskörű kínálatában garantáltan megtalálja a számára szimpatikus gluténmentes terméket.

Arról nem is beszélve, hogy kövessünk akár vegetáriánus-, akár paleo-étrendet, a netbiobolt.hu mindkettő esetében tud számos fajta étrendkiegészítőt biztosítani számunkra.

Mondanom sem kell, hogy a Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt-tal történő találkozást is szimbolikusnak tartom: sosem voltam túlzottan kibékülve a webáruházakkal, és most mégis épp egy online biobolt “sietett a segítségemre”.

Azt hiszem, néha nem árt, hogyha kicsit kiszélesítjük a látókörünket, vagy legalább nyitottá válunk új alternatívákra is egy problémával kapcsolatban.